Valencia trainingspak 2020-2021

Het nieuwe Valencia trainingspak 2020-2021 is officieel gelanceerd door Puma en de Spaanse club. Dit is het trainingspak dat de Spaanse club draagt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2020-2021. 

Oranje/Navy Valencia training sweater en trainingsbroek 2020-21

Het nieuwe Valencia trainingspak van Puma bestaat ook komend seizoen weer uit een training sweater en een trainingsbroek. Alle Puma trainingspakken hebben komend seizoen hetzelfde template, maar dan in de kleuren van de desbetreffende club. Voor Valencia heeft Puma een tweetal nieuwe pakken in petto, namelijk een oranje met navy blauwe accenten en een navy blauwe met oranje accenten. Wij bespreken het pak aan de hand van het oranje Valencia trainingspak 2020-2021. De training top van dit trainingspak is oranje en bevat marineblauwe accenten in de brede T7 taping over de schouders. Ook een vlak ter hoogte van de ellebogen heeft deze kleur en hetzelfde geldt een klein vlak aan de onderkant van de mouwen. Als het gaat om functionele details heeft Puma niks veranderd aan de training tops. Deze bevatten, evenals vorig seizoen, een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen betreffen raglanmouwen met aan de onderkant duimgaten, voor de perfecte pasvorm. Op de borst staan de logo’s van de club en Puma. De andere training sweater van Valencia heeft precies de omgekeerde kleurencombinatie.

Beide nieuwe Valencia trainingspakken worden gecompleteerd door een donkerblauwe trainingsbroek met aan de zijkanten een oranje taping, welke loopt van de bovenkant tot de knieholtes. Ook voor de trainingsbroek van Valencia geldt dat deze verder geheel in stijl is van de standaard Puma trainingsbroeken. De bovenkant van de Valencia trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee je zelf de pasvorm aan kunt passen. De pasvorm van de broek wordt ‘’tapered fit’’ genoemd en dit houdt in dat de broek strak om de enkels en kuiten valt. De onderkant van de pijpen zijn voorzien van enkelritsen, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Uiteraard is de broek ook uitgerust met de logo’s van de club en Puma & bevat het twee zakken. Zoals ieder trainingspak van Puma is ook het Valencia trainingspak voorzien van de Puma Dry Cell technologie, voor een nog betere ventilatie en vochtafvoer. Hierdoor is het een perfect pak om in te sporten of trainen, maar ook om casual te dragen. Check hieronder de eerste afbeeldingen van het nieuwe pak, dat vanaf deze zomer gedragen wordt door spelers als Rodrigo, Torres, Gomez, Florenzi en nog meer sterspelers.

Valencia trainingspak bestellen

Het Valencia Puma trainingspak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is de training top € 64,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95. De trainingsbroeken zijn € 54,95 voor volwassenen en € 49,95 in kindermaten. Check ook nog meer andere trainingskleding van Valencia CF!

Bestel het Valencia Puma trainingspak direct in deze SHOP! 

Valencia training top 2020-2021 - Oranje

Valencia trainingsbroek 2020-2021

Valencia trainingstrui 2020-2021 - Navy