16 juni 2017

Valencia uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Valencia uitshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Spaanse club en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Valencia CF de La Liga en Copa del Rey uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Het nieuwe uitshirt van de club van trainer Marcelino is dit seizoen geïnspireerd door een legendarisch voetbalshirt uit de geschiedenis van de club. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt van ‘’Los Che.’’

Valencia La Senyera uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Valencia uitshirt is geïnspireerd door het shirt van 1978-1979. In dit seizoen won de club haar vijfde Copa del Rey. In de finale op 30 juni 1979 in het Vincento Calderon werd Real Madrid met 2-0 verslagen door twee doelpunten van de Argentijnse spits Mario Kempes. Valencia droeg in de finale het zogenaamde Senyera shirt. Sindsdien is dit shirt populair bij de supporters van de club, de Valencianismo. Het Senyera design komt weer helemaal terug in het nieuwe uitshirt van de club. Het shirt is namelijk geheel in stijl van de vlag van Valencia. Het shirt wordt gekenmerkt door de gele en rode verticale banen en bevat bovendien blauwe accenten. De blauwe details komen terug in de v-hals, de bies aan de onderkant van de mouwen en in het vlak over de schouders en mouwen. Ook de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het shirt zijn blauw. Het logo van kledingsponsor adidas prijkt in het blauw op de rechter borst. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2014 de tenues en trainingskleding van de club. De linker borst bevat het logo van de club en de nieuwe hoofdsponsor BLU – Bold Like Us versiert het midden van het nieuwe shirt. De achterkant van het voetbalshirt bevat een groot geel vlak, waarin de namen en nummers van de spelers staan en de bovenkant van de achterkant bevat de naam van de club. Het tenue van de Spaanse club wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. Op de shorts staan de logo’s van de club en adidas. De kousen van het nieuwe tenue zijn een combinatie van geel en rood.

Zoals alle Valencia tenues zijn deze tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Nani, El Haddadi, Parejo en andere spelers. Check ook het nieuwe Valencia thuisshirt voor 2017-2018.

Valencia voetbalshirt kopen

Het nieuwe Valencia Senyera shirt kan je vanaf juli kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops heb je de mogelijkheid het shirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Mestalla, te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of een van de spelers. Wil je andere producten van de club kopen? Check onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwste Valencia voetbalshirt in DEZE SHOP!

of DEZE STORE