31 mei 2017

Valencia CF thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Valencia thuisshirt voor 2017-2018 is officieel bekend gemaakt door adidas en de Spaanse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Valencia CF de La Liga en Copa del Rey thuiswedstrijden in het Estadio Mestalla gedurende 2017-2018. De club van trainer Marcelino eindigde afgelopen seizoen op een twaalfde plaats, waardoor het geen Europees voetbal speelt. Adidas is sinds 2014 de kledingsponsor van Valencia en heeft in samenwerking met de club een fraai nieuw shirt bekend gemaakt met een nieuwe shirtsponsor op het midden van het tricot. Check hieronder alle informatie over het nieuwe voetbalshirt van ''Los Che.''

Valencia thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Valencia voetbalshirt voor 2017-2018 heeft een klassiek design. De body van het shirt is geheel wit en de mouwen en de crew neck zijn zwart. Onder de ronde hals van het nieuwe Valencia shirt bevindt zich een v-design. Ook het logo van adidas op de rechter borst en het embleem van de nieuwe shirtsponsor BLU zijn zwart, evenals de leus van de shirtsponsor: ''BOLD LIKE US.'' BLU is een Amerikaanse onderneming in de technologische sector, die gespecialiseerd is in de verkoop van unlocked smartphones. Beide partijen tekenden afgelopen week een contract voor één seizoen met de optie voor nog een seizoen. Een andere sponsor, BEIN SPORTS, prijkt op de achterkant van het nieuwe Valencia shirt. De linker borst bevat het logo van de Spaanse club en op de achterkant van het tricot komt net onder de kraag de naam van de club terug: VALENCIA CF. De drie strepen van het Duitse sportmerk staan dit seizoen aan de zijkanten van het nieuwe Valencia shirt. Over de body van het shirt bevinden zich overigens ook dunne horizontale pinstripes. Het tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte strepen van adidas. Op de shorts staan bovendien de logo's van de club en adi. De kousen van het nieuwe tenue zijn tevens zwart met witte adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe voetbalshirts van Valencia uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door sterren als Nani, El Haddadi, Parejo, Cancelo, Gaya, Mangala, Garay en nog meer sterren. Check ook het nieuwe Valencia uitshirt. 

Valencia voetbalshirt en tenue kopen

Het nieuwe Valencia voetbalshirt en tenue voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Dit shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor KIDS € 69,95. In de onderstaande online winkels kan je het voetbalshirt van ''Los Che'' laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers. Andere Valencia producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering.

Koop het nieuwste Valencia voetbalshirt in DEZE SHOP!

of DEZE STORE