Valencia anthem trainingsjack 2019-2020 verraadt deal met Puma

In september kwamen we al met het nieuws dat Puma vanaf 2019-2020 adidas opvolgt als kledingsponsor van de Spaanse club. Vandaag lijkt het vermoeden steeds meer bevestigd. Het design van het nieuwe Valencia anthem trainingsjack is namelijk uitgelekt. Dit betreft een jack van Puma. Het anthem trainingsjack is het jack dat de spelers betreden bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de La Liga, Copa del Rey en Europese wedstrijden. Daarnaast zijn de contouren van het eerste Valencia warming-up shirt van Puma bekend. Ben je benieuwd? Check hieronder alles over het design van beide items!

Het nieuwe anthem trainingsjack van Valencia voor 2018-2019 lijkt een flitsend design te krijgen. Het jack bevat namelijk een design van golven in verschillende clubkleuren van Valencia. Het anthem trainingsjack bevat namelijk oranje, zwart en turquoise golven die door elkaar heen lopen. Verder lijkt de T7 strip van Puma terug te keren op de mouwen. Deze taping wordt zwart. De rechter borst bevat de Puma cat in het wit en deze prijkt ook op de rechter borst van het jack. Puma wordt dus naar alle waarschijnlijkheid de kledingsponsor van ''Los Che.'' Dit betekent dat de club afscheid neemt van adidas, dat sinds 2014 kledingsponsor van de club was. De deal tussen Puma en de bewoners van het Estadio Mestalla is overigens nog niet officieel. Verder prijkt op de linker borst het embleem van de Spaanse club. Daarnaast lijkt het trainingsjack uitgerust te zijn met twee zakken aan de zijkanten.

De eerste contouren van het Valencia warming-up shirt van Puma zijn ook zichtbaar. Dit betreft een wit shirt met zilveren en witte golven. Ook deze shirts bevatten een T7 taping van Puma over de mouwen en deze lijkt oranje te worden. Ook op de borst van dit training shirt staan de logo's van Puma en de club. Als Puma ook kledingsponsor wordt van de zesvoudig landskampioen van Spanje, is alle trainingskleding ook uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Of de geruchten kloppen, weten we zodra de deal officieel is. We verwachten dat de nieuwe Valencia tenues voor 2019-2020 medio juli worden gelanceerd. Check ook meer over de (mogelijke) samenwerking tussen Puma en Valencia.

Ben je op zoek naar merchandising, t-shirts of hoodies om Valencia mee aan te moedigen tijdens belangrijke wedstrijden? Bestel het exclusief in deze SHOP!