Dit zijn de Urawa Red Diamonds voetbalshirts 2024

Urawa Red Diamonds en kledingsponsor Nike hebben deze week ook de nieuwe Urawa Red Diamonds voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Japanse voetbalclub de J-League en overige wedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde Urawa Red Diamonds op de vierde plek in de nationale competitie. Ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues. Deze functie heeft het sportmerk sinds 2004.

Urawa Red Diamonds thuisshirt 2024

Het Urawa Red Diamonds thuisshirt 2024 is geïnspireerd door het voetbalshirt van tien jaar geleden. Het thuisshirt bevat een all-over print in het rood/zwart. Dit patroon heeft wat weg van opstijgende rook of een vuurzee en is een eerbetoon aan de atmosfeer die in het Saitamastadion wordt gecreëerd door de fans. Onder de ronde hals bevindt zich een zwart vlak en ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. De binnenkant van de hals bevat een graphic van een sjaal met daarin de tekst: ‘’WE ARE REDS’’. Alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het clublogo. Hoofdsponsor Polux staat op het midden van het tenue en de voetbalshirts bevatten ook de logo’s van EneCle en Mitsubishi Motors. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan weerszijden een zwarte taping. De sokken zijn zwart met een rode band aan de bovenkant.

Urawa Red Diamonds uitshirt 2024

Het Urawa Red Dimaonds uitshirt 2023-2024 is een combinatie van grijs en zilver en wordt gekenmerkt door de diagonale banen op de body. De bovenkant en de mouwen zijn zilver. Het uitshirt heeft een ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen is ook zwart. Hetzelfde geldt voor alle logo’s, die op dezelfde plek staan als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en wit/zwarte sokken.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

De nieuwe Urawa Red Diamonds voetbalshirts 2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere tenues van Japanse voetbalclubs? Check het dan in de onderstaande fanshop!

Dit zijn de Urawa Red Diamonds voetbalshirts 2024
Dit zijn de Urawa Red Diamonds voetbalshirts 2024
Dit zijn de Urawa Red Diamonds voetbalshirts 2024