Urawa Red Diamonds voetbalshirts 2019

Urawa Red Diamonds heeft weer nieuwe tenues. Deze zijn vandaag door Nike gelanceerd. In deze tenues speelt Urawa Red Diamonds de wedstrijden in de Japanse J League gedurende 2019. De club eindigde vorig seizoen op een vijfde plaats in de Japanse competitie en speelt haar thuiswedstrijden in het Saitamastadion in Saitama. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van Urawa. Het Amerikaanse sportmerk is inmiddels al weer vijftien jaar kledingsponsor van de Japanners. Check hieronder alle details van het thuisshirt en uitshirt van The Reds.

Urawa Red Diamonds thuisshirt 2019

De nieuwe Urawa Red Diamonds thuisshirts staan ieder jaar weer bekend om het sterke design. Dit jaar is dat niet anders. Het thuisshirt van Urawa Red Diamonds is geheel rood en wordt verder gekenmerkt door de all-over print van ruiten over het tenue. De ruiten zijn verwerkt in verticale banen en deze banen hebben twee tinten rood. Het ruitenpatroon is een verwijzing naar een deel van de naam van de club: DIAMONDS! De mouwen hebben dit patroon niet en hebben de lichtere tint rood. Verder heeft het tenue alle kenmerken van het Vapor template van Nike. Het voetbalshirt heeft een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Deze hals is zwart. De swoosh van Nike op de rechter borst is goud en dit geldt ook voor de drie sterren boven het logo van de club op de andere borst. Twee van de sterren verwijzen naar het winnen van de Aziatische Champions League in 2007 en 2017. De andere ster verwijst naar de kampioenschappen van de Japanners. De leus van de club (WE ARE REDS) prijkt aan de onderkant van het shirt en op het tenue staan ook de sponsoren POLUS en ENECLE. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en zwarte kousen met een rode band.

Urawa Red Diamonds uitshirt 2019

Het nieuwe Urawa Red Diamonds uitshirt voor 2019 is zwart met fel gele accenten in de vapor hals van het shirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje. De kousen van het tenue zijn ook weer fel geel en hebben ter hoogte van het midden een zwarte band, waarin de swoosh van Nike verwerkt is. Uiteraard zijn ook deze tenues weer uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van Urawa Red Diamonds. Helaas kan je deze tenues nergens bestellen in Europa. Ben je op zoek naar andere tenues voor 2019-2020? Bestel het dan exclusief in deze winkel!