14 januari 2016

Urawa Red Diamonds voetbalshirts 2016

De nieuwe voetbalshirts van de Japanse club Urawa Red Diamonds zijn vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de club uit Japan. In deze voetbalshirts speelt Urawa Red Diamonds de thuiswedstrijden in het Saitamastadion en de uitwedstrijden gedurende 2016. Uiteraard bespreken we beide nieuwe voetbalshirts van de club waar sterren als Ono, Hasebe, Nikiforov en Rummenige ooit gevoetbald hebben.

Urawa Red Diamonds thuisshirt 2016

Het Urawa Red Diamond thuisshirt is overwegend rood en bevat een aantal flitsende accenten. Deze komen terug in de bordeaux rode banen aan de onderkant van het shirt. Over de borst loopt een brede zwarte band, waarin hoofdsponsor POLUS staat. Verder is het shirt uitgerust met een rode hals, welke aan de achterkant zwart/wit is. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Nike en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Boven dit logo staan drie sterren, welke verwijzen naar de twee J League kampioenschappen (2007 en 2015) van de club en het winnen van de Aziatische Champions League in 2007. Op de achterkant van het shirt staat subsponsor Mitsubishi.  Aan de onderkant van het shirt staat daar ook nog de leus van de club: ''We are the Reds.''

Urawa Red Diamonds uitshirt 2016

Het uitshirt van de Japanse club is overwegend wit en heeft een vrij simpel design. De bies aan de onderkant van de mouwen bevat een rode lijn, evenals de zijkanten van het shirt. De logo's van Nike, de club, Polus en Mitsubishi staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Verder is het voetbalshirt van Urawa Red Diamonds uitgerust met een klassieke henley collar. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van de Japanse club.

De nieuwe Urawa Red Diamonds voetbalshirts 2016 kan je vooralsnog nergens kopen. Mocht dit binnenkort het geval zijn, dan hebben wij weer nieuws. Check wel het nieuwste voetbalshirt van het nationale elftal van Japan bij Subside Sports!

Urawa -red -diamons -shirt -thuis -2016Urawa -Red -Diamonds -thuis -shirt -2016

Urawa -red -diamonds -uitshirt -2016