11 januari 2018

Urawa Red Diamonds thuisshirt 2018-2019

De Japanse club Urawa Red Diamonds en kledingsponsor Nike hebben de nieuwe alternatieve thuisshirts voor 2018-2019 officieel bekend gemaakt. In deze shirts speelt de Japanse club de thuiswedstrijden in de Japanse J-League gedurende het seizoen 2018-2019. De club uit Saitama speelt haar thuiswedstrijden in het Urawa Kamaba Stadium. Meer weten over het nieuwe thuisshirt van de Japanners? Check hieronder alle details!

Urawa Red Diamonds thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Uruwa Red Diamonds thuisshirt voor 2018 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de all-over print van donker rode ruiten over de schouders en mouwen. Dit design zagen we eerder terug komen in de voetbalshirts van Red Bull Leipzig en Kaizer Chiefs. Ook van deze clubs is Nike de kledingsponsor. Het geruite patroon bevindt zich ook op de bovenkant van de achterkant van het voetbalshirt. Het nieuwe Urawa Red Diamonds shirt bevat verder een v-hals met bordeaux rode accenten. De rechter borst van het nieuwe tenue bevat het logo van Nike en de linker borst is uitgerust met het embleem van de Japanse club. Boven dit logo staan drie sterren. Twee van deze sterren verwijzen naar het winnen van de Aziatiatische Champions League in 2007 en 2017. De kleine, gouden ster verwijst naar het J-League kampioenschap van 2006. Het shirt is verder uitgerust met verschillende sponsoren. Hoofdsponsor van de club is POLUS. Het logo van de shirtsponsor versiert het midden van het shirt. Bovendien prijken op het shirt van de in 1950 opgerichte club de logo's van Mitsubishi, KFC en DHL. De zijkanten van het shirt van de club, waar Shinji Ono is opgeleid, bevat een zwarte strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie.

Het nieuwe tenue van Urawa Red Diamonds wordt compleet gemaakt door een wit broekje. Ook het short is aan de zijkanten uitgerust met een strip. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en Nike. De kousen van het nieuwe tenue zijn geheel zwart. Uiteraard zijn ook deze tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe shirt van de club van trainer Takafumi Hori.

Urawa Red Diamonds voetbalshirts bestellen

Deze shirts kan je vooralsnog nergens kopen. Wil je andere shirts voor 2017-2018 scoren? Check ze dan in deze officiële online SHOP. 

Of check alle voetbalshirts van NIKE in de officiële SHOP van Nike!