12 januari 2017

Urawa Red Diamonds voetbalshirts 2017-2018

De Japanse club Urawa Red Diamonds heeft de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 officieel gelanceerd in samenwerking met kledingsponsor Nike. In deze shirts spelen de Japanners de wedstrijden in de Japanse J League gedurende dit seizoen. De club en Nike presenteerden zowel het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Urawa Komaba Stadium of Saitama Stadion. Vooral het nieuwe thuistenue van de club waar ooit Shinji Ono speelde, heeft een apart design. We bespreken beide voetbalshirts hieronder!

Urawa Red Diamonds thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Urawa Red Diamonds shirt voor 2017-2018 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door het design van flitsende zwarte strepen over de voorkant van het shirt. In deze flitsende strepen is twee keer de X en één keer een V verwerkt. XXV is 25 in het Latijns en verwijst naar het 25 jarig bestaan van de club. Hoewel de club in 1950 al werd opgericht, heeft de club sinds 1992 pas de naam Urawa Red Diamonds. Verder bevat het shirt ook zwarte accenten. Deze komen onder andere terug in de strip aan de zijkanten van het voetbalshirt. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Ook de achterkant van de v-hals is uitgerust met een zwarte strip. De mouwen van het nieuwe Urawa Red Diamonds shirt zijn geheel rood. De rechter borst bevat de swoosh van Nike en de linker borst bevat het logo van de club. Naast het logo van de club staan de jaartallen 1992 en 2017, welke verwijst naar het 25 jarig bestaan van de naam van de club. Boven het logo van ''The Reds'' staan drie sterren. Één ster verwijst naar het winnen van de Aziatische Champions League en de andere twee sterren verwijzen naar kampioenschappen van de club. Verder staan de logo's van POLUS en Mitsubishi op het shirt. Het nieuwe tenue van Urawa Red Diamonds wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte strip. Ook de logo's van Nike en de club staan op de shorts. De kousen zijn zwart met een rode swoosh van Nike.

Urawa -red -diamonds -shirt -2017-2018

Urawa Red Diamonds uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Urawa Red Diamonds voor 2017-2018 heeft een wat simpeler design, maar evengoed een flitsende kleur. Dit shirt is namelijk fel geel met zwarte details. Ook de strip aan de zijkanten van het shirt en de strip achter de v-hals is zwart. Dit geldt ook voor de swoosh van Nike. De logo's van de club, Mitsubishi en POLUS staan op dezelfde plek als op het thuisshirt van de club. Het nieuwe uittenue van Urawa Red Diamonds wordt gecompleteerd door een fel geel voetbalbroekje en fel gele kousen met zwarte details.

Urawa -red -diamonds -uit -shirt -2017

Deze shirts kan je vooralsnog nergens kopen. Wil je andere shirts voor 2017-2018 scoren? Check ze dan in deze officiële online SHOP.

Of check alle voetbalshirts van NIKE in de officiële SHOP van Nike!