Urawa Red Diamonds voetbalshirts 2021

De Japanse voetbalclub Urawa Red Diamonds heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike de nieuwe voetbalshirts voor 2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de Japanse J-League en bekerwedstrijden in 2021. De ''Rode Duivels'' eindigden afgelopen seizoen op een elfde plek in de Japanse voetbalcompetitie en speelt haar thuiswedstrijden in het Saitama Stadion.

Urawa Red Diamonds thuisshirt 2021

Het Urawa Red Diamonds thuisshirt 2021 is geheel rood en bevat een all-over graphic print van ruiten en diamanten. Dit is een verwijzing naar de naam van de Japanse club en de thuishaven van de club. Urawa Red Diamonds werd in 1950 opgericht als Mitsubishi Heavy Industries Football Club en veranderde in 1991 de naam in Urawa Red Diamonds. Deze naam is geïnspireerd door het logo van eigenaar Mitsubishi. Het logo van de autofabrikant bestaat namelijk uit drie diamanten. Verder bevat het Urawa Red Diamonds thuisshirt dit jaar zwarte details. De ronde hals is zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderzijde van de mouwen en de band aan de zijkanten van het voetbalshirt. De binnenkant van de hals is uitgerust met de leus van de club: ''We are Diamonds.'' Verder bevat de onderkant van het voetbalshirt een label, waarin de tekst ''12th man'' is verwerkt, als eerbetoon aan de supporters. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met het clublogo. Boven het clublogo prijken drie sterren. Twee van deze sterren verwijzen naar het winnen van de Aziatische Champions League in 2007 en 2017. De andere ster verwijst naar de kampioenschappen van de club. Op het voetbalshirt staan verder de logo's van de verschillende sponsoren: Polus, Energie, Mitsubishi en Shimachu. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en rood/zwarte kousen.

Urawa Red Diamonds uitshirt 2021

Het Urawa Red Diamonds uitshirt 2021 heeft een standaard template van Nike. Het voetbalshirt is volledig wit en bevat rode details. Het vlak aan de bovenzijde van de schouders is rood en ook de zigzag band aan de zijkanten van het voetbalshirt heeft deze kleur. Verder bevat het uitshirt een polokraag. De logo's van de club en alle sponsors staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en alle sponsorlogo's op het tenue zijn rood. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rood/witte kousen. Zoals alle tenues van Nike zijn ook deze voetbalshirts weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Urawa Red Diamonds voetbalshirts 2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Tomoaki Makino, Léo Souza, Kokorki, Nagasawa, Kashiwagi en andere spelers.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze nieuwe voetbalshirts. Helaas kan je deze tenues vooralsnog nergens bestellen in Europa. Ben je op zoek naar andere tenues voor 2020-2021? Bestel het dan exclusief in deze winkel!

Urawa Red Diamonds voetbalshirts 2021

Red Diamonds voetbalshirts 2021