23 augustus 2018

Umbro lanceert speciaal Schalke 04 eSports voetbalshirt voor 2018-2019

Zou het een trend worden? Dat clubs naast een thuisshirt, uitshirt, 3e shirt, Champions League shirt, beker shirt ook nog een speciaal eSports voetbalshirt lanceren? Umbro heeft de trend in ieder geval gezet. Vandaag lanceerde de nieuwe kledingsponsor van de club uit Gelsenkirchen een speciaal voetbalshirt voor de E-sporters van de club. Dit shirt wordt dus niet door de spelers van Schalke 04 gedragen, maar door de E-sporters van de club. Normaliter dragen de E-sporters hetzelfde voetbalshirt als de spelers. Vanaf nu dragen Tim Schwartmann (LATKA) en Lukas Schmandt (IDEALZ) het eSports voetbalshirt. Check hieronder de details!

Het nieuwe eSports voetbalshirt van Schalke 04 heeft hetzelfde template als het nieuwe thuisshirt van Schalke 04. Umbro verzorgt vanaf dit seizoen de voetbalshirts van de club van trainer Tedesco. Het merk is de opvolger van adidas, die al 55 jaar kledingsponsor van de club was. Het nieuwe Schalke 04 eSports shirt is dus overwegend blauw en bevat in tegenstelling tot het thuisshirt een all-over print van blokken over het tenue. Deze blokken hebben verschillende tinten blauw. Verder is het eSports voetbalshirt uitgerust met een brede v-hals en staan de logo's van Umbro en de club. Onder het logo van de club staat Esports en op de mouwen staan de partners van de club. Hoofdsponsor GAZPROM prijkt dus niet op het voetbalshirt van de eSporters van de Duitse nummer twee van afgelopen seizoen. Dit geldt ook voor de band aan de onderkant van de mouwen. De onderkant van het nieuwe thuisshirt bevat namelijk een band, waarin een rij met Umbro logo's is verwerkt. 

Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe eSports voetbalshirt van Schalke 04. Het eSports voetbalshirt van Schalke 04 kan je nergens bestellen, dus ook niet in de webshop van de Duitse club. Wil je andere voetbalshirts van Schalke kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder of bestel het in deze winkel of DEZE SHOP