Schalke 04 voetbalshirts 2020-2021

De nieuwe Schalke 04 voetbalshirts 2020-2021 zijn officieel! De uit Gelsenkirchen afkomstige rapper Weekend vierde zijn comeback met een nieuwe hit ''Eine Libe'', dat een ode is aan Schalke 04 en de stad Gelsenkirchen. De clip werd opgenomen in de Veltins Arena en in de clip dragen de spelers van Schalke 04 de nieuwe voetbalshirts. De nieuwe tenues worden bovendien gedragen in de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in 2020-2021. Schalke eindigde afgelopen seizoen als twaalfde in de Bundesliga en speelt dus geen Europees voetbal.

Schalke 04 thuisshirt 2020-2021

Het Schalke 04 thuisshirt 2020-2021 heeft een vrij simpel design. Het voetbalshirt is geheel blauw en wordt gekenmerkt door de diagonale hals. Deze is wit en bevat een design van dunne blauwe strepen. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van de club en sponsoren staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van Umbro, dat sinds 2018 de kledingsponsor van ''Die Königsblauen'' is en de andere borst het clublogo. Op het midden van het tenue prijkt sponsor GAZPROM. In de nek op de achterkant van het thuisshirt is de leus van de Duitse club verwerkt: ''Wir Leben Dich.'' De linkermouw van het tenue bevat het logo van subsponsor HARFID. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe taping. De kousen zijn blauw met op het midden een witte band.

Schalke 04 uitshirt en 3e shirt 2020-2021

Het Schalke 04 uitshirt 2020-2021 heeft een spannender design. Dit voetbalshirt is wit en bevat een all-over print van strepen, welke de kaart van het gebied rondom de Veltins Arena symboliseren. Alle logo's op het tenue zijn blauw en staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uitshirt is uitgerust met een ronde hals en bevat in de nek ook de leus van de club. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en witte kousen met aan de bovenkant een blauwe band. Daarnaast heeft Schalke 04 dit seizoen een alternatief uitshirt, ofwel het 3e shirt. Dit voetbalshirt is groen met een melange achtige print en een V-hals. Het Umbro logo en het clublogo op dit tenue zijn wit. Het derde tenue bevat een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een lichtgroene taping en de kousen zijn zwart met aan de bovenkant een turquoise taping.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Schalke 04 tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als McKennie, Kabak, Stambouli, Matondo, Harit, Sané, Kutucu en nog meer spelers.

Schalke 04 voetbalshirts bestellen

De nieuwe Schalke 04 voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Zowel het thuisshirt, uitshirt als 3e shirt zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Deze voetbalshirts hebben een prijs van € 84,95! Voor kinderen hebben de tenues een prijs van € 69,95. 

Bestel je Schalke 04 voetbalshirt in deze SHOP!

of deze winkel

Schalke 04 tenues 2020-2021