16 juli 2018

Schalke 04 thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Schalke 04 thuisshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door de nieuwe kledingsponsor Umbro en de Duitse club. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Gelsenkirchen de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in de Veltins Arena gedurende 2018-2019. Umbro is vanaf dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van FC Schalke 04. Het Engelse voetbalmerk is de opvolger van adidas, dat sinds de jaren '70 al de tenues en trainingskleding van ''Die Koningsblauen'' verzorgde. Schalke 04 en Umbro zijn een verbintenis voor de lange termijn aangegaan. Check hieronder alle details van het nieuwe thuistenue van de club van trainer Domenico Tedesco.

Schalke 04 thuis shirt en tenue 2018-2019

Het Schalke 04 thuisshirt voor 2018-2019 is zoals altijd overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van zigzag banen over het shirt. In deze banen zijn de kruisende hamers verwerkt. Deze hamers zijn onderdeel van het wapen van de stad Gelsenkirchen. Verder bevat het voetbalshirt van Schalke 04 FC ook witte details. De witte accenten zijn te vinden in de brede, retro v-hals van het tenue en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De bies bevat een print van het logo van Umbro. Deze print van Umbro logo's in de bies aan de onderkant van de mouwen is onderdeel van het template van het merk voor 2018-2019. Ook de voetbalshirts van PSV, West Ham United en Umbro bevatten deze print in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van het Engelse sportmerk prijkt ook op de rechter borst en de linker borst is uitgerust met het logo van de nummer twee van de Bundesliga van het seizoen 2017-2018. Sinds 2006 is het Russische bedrijf GAZPROM de hoofdsponsor van de Duitse club. Het logo van de shirtsponsor prijkt op het midden van het shirt. De achterkant van het tenue bevat nog een speciaal detail. Onder de nek is namelijk de leus van de club verwerkt: ''Wir Leben Dich.''

Het nieuwe Schalke 04 thuistenue voor 2018-2019 wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Dit broekje bevat aan de onderkant een blauwe band. Ook de logo's van Umbro en de club staan op het broekje. De kousen bestaan dit seizoen uit blauwe en witte blokken. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe shirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Höwedes, Harit, Naldo, Embolo, Kehrer, Bentaleb, Konoplianka en nog meer sterspelers. Check bovendien het uitshirt van Schalke.

Schalke 04 voetbalshirt bestellen

Het Schalke 04 voetbalshirt van Umbro kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webwinkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70,-. Het shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze shops kan je het tenue van Schalke 04 ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de officiële bedrukking van één van de sterspelers van Schalke.

Bestel je Schalke 04 shirt in deze winkel 

of deze SHOP!