20 juni 2018

TSV 1860 München voetbalshirts 2018-2019

Vandaag heeft de Duitse club 1860 München in samenwerking met kledingsponsor Macron de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. In deze nieuwe shirts speelt de club uit München haar wedstrijden op het derde niveau in Duitsland en tijdens de wedstrijden in de DFP Pokal. Vanaf aankomend seizoen mag de Duitse club zich weer een profclub noemen, want de 1860 TSV München speelt volgend seizoen in de 3. Liga. Thuiswedstrijden speelt 1860 München in het Grünwalder Stadion. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 12.000 supporters van de club die zich éénvoudig landskampioen van Duitsland mag noemen. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van TSV 1860 München? Check het hieronder!

TSV 1860 München thuis shirt en tenue 2018-2019

Om te vieren dat TSV 1860 München terug is op het profniveau van Duitsland heeft het Italiaanse sportmerk Macron een nieuw thuisshirt gelanceerd voor de club. Net als afgelopen seizoen is de basiskleur van het thuisshirt lichtblauw. In het blauw is een print te zien van de leeuw uit het logo van de Duitse club. Het shirt wordt dit jaar versierd met verschillende witte accenten. De kraag van het shirt is rond maar wel erg klassiek. Dit komt onder anderen door de witte rand waarmee de kraag is uitgerust. Ook de mouwen van het nieuwe thuisshirt zijn wit van kleur. Op de mouwen is ook het logo van kledingmerk Macron te zien. Een juichend poppetje in het blauw is hier namelijk te zien. Op de rechterkant van de borst staat de naam van Macron geschreven. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van de Duitse club. Het nieuwe thuisshirt van 1860 München wordt gecompleteerd door een witte broek en licht blauwe voetbalkousen.

TSV 1860 München uit shirt en tenue 2018-2019

Vorig seizoen was het uitshirt van de Duitse club licht groen. Dit seizoen speelt de club uit München in een donker blauw uitshirt met gele accenten. In tegenstelling tot het klassieke thuisshirt, is het uitshirt juist erg modern. De hals van het shirt is rond en wordt versierd met een subtiele fluorerende gele lijn. Deze gele lijn komt ook terug in de biezen van het shirt en aan de onderkant van het nieuwe uitshirt van 1860 München. Op de linkermouw is het juichende Macron poppetje te zien ook in de gele kleur. Op de rechterkant van de borst staat de naam van de Italiaanse kledingsponsor Macron terwijl op de linkerkant van de borst het logo van de Duitse club staat, aangepast aan de kleuren van het nieuwe uitshirt. De shirtsponsor van TSV 1860 München staat bij beide shirts op de voorkant van het shirt. De verzekeringsmaatschappij Die Bayerische is namelijk terug te vinden op de voorkant van beide shirts als hoofdsponsor van de club. Het nieuwe uittenue van 1860 München wordt gecompleteerd door een donkerblauwe broek en gele voetbalkousen.

TSV 1860 München voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts van 1860 München zijn vanaf medio juli te koop in de onderstaande winkel. In deze webshop is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en nummer van je favoriete voetballer van de Duitse club. Ben je opzoek naar andere producten van 1860 München? Bekijk dan het overzicht hiernaast, hieronder of ook in de onderstaande webshop. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je 1860 München voetbalshirts in DEZE WEBSHOP