12 juli 2017

1860 München voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Duitse club 1860 München zijn vandaag officieel gelanceerd door de Duitse club en kledingsponsor Macron. In deze shirts speelt ''de andere club uit München'' de wedstrijden in de Duitse vierde divisie en de DFB Pokal gedurende 2017-2018. 1860 München degradeerde afgelopen seizoen uit de 2. Bundesliga naar het vierde niveau van Duitsland en kreeg bovendien geen licentie om op het derde niveau te spelen. Check hieronder de details van zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de club, die haar wedstrijden speelt in de Allianz Arena.

1860 München thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van 1860 München is overwegend licht blauw en wordt dit jaar gekenmerkt door de verticale licht blauwe banen over het shirt. Verder bevat het shirt witte accenten. De v-hals is wit en dit geldt ook voor de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst is uitgerust met het logo van de Italiaanse kledingsponsor Macron. Het Italiaanse sportmerk is 2015 kledingsponsor van de club. Op de mouwen prijken de trademark tekens van Macron. De linker borst bevat het logo van de in 1860 opgerichte club en op het midden van het shirt staat sponsor ''Die Bayerische.'' De achterkant van het shirt bevat nog een speciaal detail. Hier staat namelijk de tekst: "Einmal Löwe, immer Löwe." Daarnaast staat de naam van de club op de achterkant van het tricot. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten een brede, licht blauwe strip. De kousen zijn licht blauw en bevatten aan de boven- en onderkant een witte strip.

1860 München uitshirt 2017-2018

Het nieuwe TSV 1860 München uitshirt voor 2017-2018 is licht groen en wordt gekenmerkt door de y-hals. Deze is donker groen, evenals de gevouwen kraag en de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van de club, Macron en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Op de achterkant van het het uitshirt staan ook weer de naam van de club en de leus. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donker groen broekje en donker groene kousen.

De 1860 München tenues zijn zoals alle tenues van Macron uitgerust met de mPerformance technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Olic, Ribamar en Aigner.

1860 München voetbalshirt kopen

De nieuwe 1860 München tenues kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt is € 79,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In de onderstaande shop kan je het voetbalshirt van 1860 München ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt van 1860 München in deze WINKEL

of deze SHOP