5 september 2017

1860 München Oktoberfest voetbalshirt 2017-2018

1860 München en Macron hebben weer een nieuw Oktoberfest voetbalshirt bekend gemaakt. Ieder jaar lanceren de club en de kledingsponsor van 1860 München een speciaal shirt ter ere van het Oktoberfest, welke dit jaar plaats vindt van 16 oktober 2017 tot 3 oktober 2017. Het shirt wordt door 1860 München twee keer wordt gedragen. Dit shirt wordt namelijk gedragen tijdens de wedstrijd tegen SpVgg Greuther Furth II op 15 september en de wedstrijd tegen Schweinfurt 05 op 30 september. Momenteel speelt de club in de vierde divisie. Macron is sinds 2014 kledingsponsor van de Duitse club. Check hieronder de details van het nieuwe Oktoberfest voetbalshirt van TSV 1860 München.

Het nieuwe 1860 München Oktoberfest voetbalshirt is dit seizoen overwegend wit en wordt gekenmerkt door de all-over jacquard print over de voor- en achterkant van het tricot. De mouwen van het voetbalshirt zijn wit en bevatten een subtiele, gouden lijn aan de onderkant. Ook de logo's van Macron en de club op de borst zijn goud en dit geldt ook voor het embleem van sponsor ''die Bayerische.'' De mouwen bevatten de trademark tekens van Macron en op de achterkant van het shirt staat de leus van de club: ''Einmal Löwe, immer Löwe.'' Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met gouden accenten en ook de logo's van de club en Macron op het short zijn goud. De kousen bevatten ook deze kleurencombinatie en bevatten ook het oprichtingsjaar van de club: 1860.

Zoals alle tenues van Macron zijn ook deze tenues uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues betreffen limited edition voetbalshirts, welke in een luxe cadeaubox worden geleverd. De prijs van de shirts is € 90,-. 

Koop het nieuwe shirt van 1860 München in 1860 München STORE