8 april 2016

1860 München 1966 Bundesliga voetbalshirt

Macron en 1860 München hebben een voetbalshirt gelanceerd ter ere van de ''verjaardag'' van een speciale gebeurtenis. 50 jaar geleden werd de club voor het laatst kampioen in de Bundesliga. In dit nieuwe shirt speelt 1860 München de laatste wedstrijden dit seizoen. Het nieuwe shirt heeft een speciaal design en is geheel gebaseerd op het shirt dat de club destijds droeg. We bespreken hieronder kort het design.

Het nieuwe 1860 München 1966 Anniversary shirt is geheel licht blauw en bevat witte accenten. Deze accenten komen terug in de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder heeft het voetbalshirt een vrij simpel design. De linker borst van het voetbalshirt bevat een speciaal logo. Hierop staat namelijk niet het huidige logo, maar het logo dat de club in 1966 had en een echte vintage uitstraling heeft. De achterkant van het shirt bevat aan de bovenkant van de kraag nog een speciaal detail. Hier staat namelijk de tekst ''Deutscher Meister 1966'. Een ander detail is te vinden aan de onderkant van het nieuwe 1860 München voetbalshirt. Hier staan anemlijk de namen van alle spelers van het elftal van 1966. De binnenkant van de kraag bevat nog een speciale zwart/wit foto van het elftal van destijds. Het nieuwe 1860 München Anniversary voetbalshirt wordt gecompleteerd door een licht blauw short en licht blauwe sokken met witte details. Check hieronder de foto's van het speciale shirt, waarin de club voor het eerst speelt tegen Braunschweig later deze maand.

Het nieuwe 1860 München is alleen te koop in de online shop van de club voor € 90,-. Wil je andere voetbalshirts kopen? Check ze hier!

1860-munchen -voetbalshirt

Detail -1860-munchen -voetbalshirt