11 september 2018

1860 München en Macron lanceren uniek Oktoberfest voetbalshirt voor 2018

Een shirt die we altijd bespreken is het speciale Oktoberfest voetbalshirt van 1860 München. De club die inmiddels in de 3. Bundesliga speelt heeft deze week in samenwerking met kledingsponsor Macron weer een nieuw Oktoberfest voor 2018 gelanceerd. Dit shirt wordt alleen gedragen in de wedstrijd tegen Wehen Wiesbaden op 22 september en misschien nog in een aantal andere wedstrijden deze maand of begin oktober. Ieder jaar is het Oktoberfest voetbalshirt van 1860 München gebaseerd op en ritueel, gebruik of kleding van het Duitse feest. Ook dit jaar is dat het geval. Check hieronder alle details!

1860 München Oktoberfest shirt en tenue 2018

Het nieuwe 1860 München Oktoberfest voetbalshirt voor 2018 is dit jaar geïnspireerd door de tafelkleden die op de tafels van het feest te zien zijn. Waar deze bij het Oktoberfest rood/wit zijn, is het voetbalshirt wel geheel in stijl van de clubkleuren van de club van trainer, met wel een heel toepasselijke naam, Bierofka. Het shirt wordt namelijk gekenmerkt door de licht blauwe en witte ruiten over het tenue. De licht blauwe details komen ook terug in de ronde hals met knoopjes en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Kledingsponsor Macron staat met het logo op de rechter borst en met de trademark tekens op de mouwen. Het Italiaanse sportmerk en het elftal dat haar thuiswedstrijden speelt in de Allianz Arena hebben sinds 2015 een samenwerkingsverband. Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor Die Bayerische en de linker borst bevat het embleem van de club. Ook de bijnaam van 1860 München (Die Löwen) is in het Oktoberfest voetbalshirt verwerkt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en wit/licht blauwe kousen.

Van het tenue zijn slechts 1500 items geproduceerd, dus het betreft een limited editon shirt. Bij een limited edition voetbalshirt hoort er natuurlijk een luxe cadeaubox bij en zo is het ook bij het Oktoberfest shirt van 1860 München. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe shirt van de tweede club van München.

1860 München Oktoberfest shirt bestellen

Het nieuwe 1860 München Oktoberfest voetbalshirt voor 2018 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webwinkel. De prijs van het voetbalshirt is € 90,- en uiteraard kan je dit tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het 1860 München voetbalshirt exclusief in deze SHOP!