7 september 2016

1860 München Oktoberfest voetbalshirt 2016-2017

De Oktoberfeste staan weer voor de deur en dat is voor een aantal Duitse clubs, waaronder 1860 München, de reden om jaarlijks een Oktoberfest voetbalshirt te lanceren. Vandaag is het nieuwe Oktoberfest shirt voor 2016-2017 officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor MACRON onder het motto: ''Wiesn, Oida.'' In dit shirt speelt de club eenmalig een wedstrijd en wel de '''Wiesn home match'' tegen Hannover 96 op 25 november. Hieronder bespreken we kort het design van het nieuwe Oktoberfest trikot van de club die in de 2. Bundesliga speelt. Het nieuwe shirt is geïnspireerd door de Bavariaanse jassen. We bespreken het hieronder.

Het nieuwe 1860 München Oktoberfest shirt is overwegend navy blauw, met uitzondering van de mouwen en de kraag. De mouwen zijn overwegend wit en worden afgesloten door een navy blauwe bies. De kraag betreft een zogenaamde henley collar met knoopjes. De romp van het nieuwe 1860 München Oktoberfest shirt is navy blauw en bevat een design van ruiten met aan de uiteinden hiervan fel blauwe puntjes. De lijnen van de ruiten zijn ook fel blauw. De rechter borst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van de Italiaanse kledingsponsor Macron en de linker borst bevat het logo van de Duitse club met daarboven de leus van de club: Einmal Löwe, immer Löwe“ Verder bevat de binnenkant van de kraag een speciaal detail. Hier bevindt zich een print van de ''Wiesnherz Choreo.'' Ook dit is een verwijzing naar het Oktoberfest. Die Bayerische staat als hoofdsponsor op het shirt van de tweede club van München, die haar thuiswedstrijden ook in de Allianz Arena speelt. Het nieuwe Oktoberfest tenue van TSV 1860 München wordt gecompleteerd door een bruin voetbalbroekje, welke een speciale all-over print bevat, gebaseerd op de lederhosen, die gedragen worden tijdens het feest. Het nieuwe tenue van de Duitse club wordt verder gecompleteerd door witte kousen. Check hieronder de foto's van het shirt waarin 1860 München eenmalig zal spelen.

Deze shirts zijn in beperkte oplage beschikbaar vanaf eind september en worden dan in een speciale luxe cadeaubox, die geheel in het teken staat van het Duitse feest, geleverd! De prijs van het shirt is ongeveer € 90,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Koop het nieuwe shirt van 1860 München in 1860 München STORE

of de online shop van Subside Sports,

1860-munchen -oktoberfest -shirt -2016-2017

1860-munchen -oktoberfest -tenue -2016-2017