Trabzonspor voetbalshirts 2021-2022

De Turkse voetbalclub Trabzonspor heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron de nieuwe Trabzonspor voetbalshirts 2021-22 gepresenteerd. In deze tenues speelt Trabzonspor Kulübü de Turkse Süper Lig, beker en Conference League thuiswedstrijden in het Şenol Güneşstadion gedurende 2021-2022. Trabzonspor eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek in de Turkse competitie en speelt daarom dit seizoen in de Conference League. Macron is sinds de zomer van 2018 de kledingsponsor van de club en ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues.

Trabzonspor thuisshirt 2021-2022

Het Trabzonspor thuisshirt 2021-2022 heeft dit seizoen een retro design en wordt gekenmerkt door de dunne lichtblauwe en bordeaux rode banen over het tenue. Dit design loopt ook door over de mouwen en de kraag van het tenue. Bovendien bevat het thuistenue dit seizoen een V-hals. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron en de linkerborst bevat de badge van de club, inclusief een ster. Deze ster verwijst naar de meer dan 5 (6) kampioenschappen, waarvan de laatste van 1984 dateert. Op het midden van het tneue prijkt sponsor VESTEL. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Trabzonspor uitshirt en 3e shirt 2021-2022

Trabzonspor draagt dit seizoen twee verschillende uittenue. Het reguliere Trabzonspor uitshirt 2021-2022 is geheel lichtblauw en bevat een wit vlak op de rechterborst en mouw en de linkerborst en mouw. Verder is het tenue uitgerust met een y-hals in het bordeaux rood. Dit tenue bevat ook een polokraag. De logo's van de club, Macron en alle sponsors staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen. Het 3e voetbalshirt van Trabzonspor is dit jaar donkerblauw met een all-over graphic print en is bovendien uitgerust met donker rode details. De polokraag en de band aan de onderkant van de mouwen zijn rood, evenals een band aan de zijkanten van het tenue. Ook de broekjes en de kousen van het 3e tenue zijn een combinatie van donkerblauw en rood.

Alle tenues van Macron zijn dit seizoen weer voorzien van de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Trabzonspor tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Bakasetas, Djaniny, Nwakaeme, Trondsen en nog meer spelers. Helaas zijn de voetbalshirts van Trabzonspor alleen te bestellen in de clubshop van de Turkse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere tenues van Turkse clubs? Check het in DEZE WINKEL

Trabzonspor thuisshirt 2021-2022

Trabzonspor uitshirt 2021-2022

Trabzonspor 3e shirt 2021-2022