4 juni 2017

Trabzonspor uitshirt 2017-2018

Trabzonspor en Nike hebben dit weekend het nieuwe uitshirt voor 2017-2018 gelanceerd. In dit shirt speelt Trabzonspor de uitwedstrijden in de Turkse Super Lig gedurende komend seizoen. Nike is sinds 2008 kledingsponsor van de Turkse club die afgelopen seizoen als zesde is geëindigd in de Turkse competitie. In samenwerking met de club heeft het Amerikaanse sportmerk weer een flitsend voetbalshirt uit de hoge hoed getoverd. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt van ''Karadeniz Firtinasi'' (Storm van de Zwarte Zee).

Het nieuwe Trabzonspor uitshirt voor 2017-2018 heeft een speciaal design. Het shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van driehoeken en geometrische vormen over de onderkant van het shirt. Deze vormen zijn qua kleur geheel in stijl van de clubkleuren van Trabzonspor: licht blauw en paars. Verder bevat het nieuwe shirt van de club van trainer Yanal een ronde hals en prijken de logo's van Nike en de club op de borst. Hoofdsponsor QNB FINANSBANK versiert het midden van het nieuwe shirt. Het nieuwe Trabzonspor tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en lichtblauwe kousen. Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van Trabzonspor uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe thuisshirt. 

Het nieuwe Trabzonspor voetbalshirt voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop van de Turkse club kopen. Andere voetbalshirts voor 2017-2018 scoor je in deze online winkel!