De nieuwe Trabzonspor voetbalshirts voor 2016-2017 zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door de Turkse club en Nike. In deze shirts speelt Trabzonspor de Turkse Super Lig en Turkse bekerwedstrijden gedurende 2016-2017. Trabzonspor eindigde afgelopen seizoen op een twaalfde plaats, waardoor het dit seizoen opnieuw op het hoogste niveau van Turkije speelt. We bespreken hieronder kort het design van het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Hüseyin Avni Aker Stadion.

Trabzonspor thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Trabzonspor thuisshirt wordt zoals altijd gekenmerkt door de blauwe en paarse banen over het shirt. Bovendien is het shirt uitgerust met een ronde hals. De rechter borst bevat de swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met het logo van de Turkse club uit Turkije. Boven het logo van Trabzonspor staat een ster, welke verwijst naar de zeven gewonnen kampioenschappen van Turkije. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster aan het logo toegevoegd worden. Het laatste kampioenschap van de club dateert van 2011. Hoofdsponsor QNB versiert het midden van het shirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met paarse details.

Trabzonspor uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Trabzonspor uitshirt voor 2016-2017 is wit en wordt gekenmerkt door de twee banen in de clubkleuren (licht blauw en paars) over de linkerkant van het shirt. Verder bevat dit shirt een kleine v-hals en staan de logo's van de club en Nike op dezelfde plek als op het thuisshirt. Witte voetbalbroekjes en witte kousen completeren dit tenue.

Trabzonspor 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe Trabzonspor 3e tenue voor 2016-2017 is paars (claret) en bevat een klassieke polo kraag. De logo's van QNB, de club en Nike staan ook weer op dit shirt op dezelfde plek en verder bevat het shirt weinig opvallende details, behalve een witte strip over de mouwen en schouders. Het 3e tenue van Trabzonspor wordt gecompleteerd door een paars broekje en paarse kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Trabzonspor tenues voor 2016-2017. Deze tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!

De nieuwe Trabzonspor tenues zijn vooralsnog alleen te koop in de officiële fanshop van de Turkse club. Wil je andere shirts van Turkse clubs kopen? Check deze dan in deze officiële shop!

Trabzonspor -thuisshirt -2016-2017
Trabzonspor -uitshirt -2016-2017
Trabzonspor 3e Shirt -2016-2017