12 juni 2018

Trabzonspor voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Turkse club Trabzonspor zijn vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met het Italiaanse kledingmerk Macron. Helaas zien we de nieuwe shirts dit seizoen niet in Europa. Trabzonspor eindigde dit seizoen op een 5e plaats. Wel zien we de nieuwe tenues in de Turkse Süper Lig en tijdens de Turkse beker. Thuiswedstrijden worden door de Turkse club gespeeld in de Medical Park Arena. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 41.000 supporters. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe wedstrijdshirts van Trabzonspor? Check de details hieronder!

Trabzonspor thuis shirt en tenue 2018-2019

Net als afgelopen seizoen wordt het nieuwe thuistenue van de Turkse club gekenmerkt door verticale banen. Deze banen hebben afwisselend de kleuren lichtblauw en bordeaux rood. Het shirt heeft een klassiek karakter. Dit komt door de V hals van het shirt. Verder is de kraag lichtblauw van kleur. Op de mouwen van het shirt staat ook het logo van de kledingsponsor. Het juichende poppetje van Macron is bordeaux rood van kleur. Ook de naam van Macron staat het op het shirt. In het wit staat Macron op de rechterborst geschreven. Het is het eerste jaar dat het Italiaanse merk op het shirt van de Turkse club schittert. Deze verantwoordelijkheid heeft het merk overgenomen van Nike. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Trabzonspor. De Turkse club is al 7 keer kampioen geworden van de Turkse competitie. De laatste titel stamt uit het jaar 2011. Vanwege deze 7 titels, speelt Trabzonspor met een ster boven het logo. Het nieuwe thuistenue van Trabzonspor wordt gecompleteerd door een bordeaux rode broek en kousen.

Trabzonspor uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van de Turkse club is gebaseerd op de clubkleuren van de club. Dit is lichtblauw en bordeaux rood. Om het shirt toch anders te laten lijken als het thuisshirt, is het uitshirt lichtblauw van basis. Verder wordt het shirt versierd met een bordeaux rode kraag. Net als bij het thuisshirt worden ook de mouwen van het uitshirt versierd met het juichende Macron poppetje. Het logo van het Italiaanse merk is op het uitshirt wit van kleur. Op de linkerkant van de borst staat de naam van Macron in het bordeaux rood. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de club. Ook bij het uitshirt prijkt er een ster boven het logo van de club. Niet alleen de competitie werd meerdere keren gewonnen door Trabzonspor, ook de beker is al vele keren gewonnen door  de Turkse club. De Turkse beker werd al 8 keer gewonnen door Trabzonspor. Deze eeuw werd de beker al 3 keer gewonnen. De trotse shirtsponsor van de Turkse club is QNB Finansbank. Deze staat op het midden van het shirt. Het nieuwe uittenue dat gedragen wordt door de selectie van trainer Riza Calimbay wordt afgemaakt door een lichtblauwe broek en voetbalkousen.

Trabzonspor 3e shirt en tenue 2018-2019

Ook heeft het Italiaanse merk Macron nog een derde tenue gelanceerd voor de Turkse club. Het nieuwe 3e wedstrijdshirt is zwart van kleur met lichtblauwe en bordeaux rode details. De rode kleur komt terug in een print over de body van het shirt, en de blauwe kleur komt terug in strepen die op de schouders van het shirt staan en in de naam van het Italiaanse merk Macron. Ook komen beide kleuren terug in de ronde hals van het nieuwe 3e shirt. Op de mouwen van het shirt mag het Macron logo natuurlijk ook niet ontbreken deze is wit van kleur. Het nieuwe 3e tenue wordt gecompleteerd door een zwarte broek en zwarte voetbalkousen.

Trabzonspor voetbalshirt kopen

Het nieuwe Trabzonspor voetbalshirt is op dit moment alleen te koop in de fanshop van de Turkse club. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts voor het seizoen 2018-2019?  Bekijk dan het aanbod in de onderstaande webshop. In deze winkel heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je 2018-2019 voetbalshirt in DEZE WEBSHOP