Trabzonspor voetbalshirts 2019-2020

Trabzonspor speelt dit seizoen in de Europa League. De club van trainer Üner Karaman neemt het in de poulefase van het toernooi op tegen FC Basel, Krasnodar en Getafe in poule C. De nieuwe tenues van Trabzonspor werden in juni al door kledingsponsor Macron en de club bekend gemaakt. In deze nieuwe voetbalshirts speelt de club uit Trabzon bovendien de wedstrijden in de Turkse Süper Lig en beker gedurende 2019-2020. Sinds de zomer van 2018 is het Italiaanse sportmerk Macron verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Turkse club. Ook dit jaar verzorgen de Italianen de voetbalshirts van ''Karadeniz Firtinasi.''

Trabzonspor thuisshirt 2019-2020

Het Trabzonspor thuisshirt voor 2019-2020 bevat ook dit jaar weer het half-om-half design. De rechterkant van het tenue is paars en de andere kant van het tenue is lichtblauw. De mouwen van het tenue zijn contrasterend hieraan. De rechtermouw wordt afgesloten door een paarse band en de andere mouw door een lichtblauwe band. Bovendien bevat het thuistenue van Trabzonspor een y-hals in het paars. Het Macron logo staat zowel op de rechterborst als op de mouwen en de linkerborst is uitgerust met het embleem van de Turkse club. Boven het logo staat een gouden ster, welke verwijst naar de zeven kampioenschappen van de club uit Trabzon. De achterkant van het voetbalshirt is uitgerust met de naam van de club. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en lichtblauwe kousen met paarse details.

Trabzonspor uitshirt 2019-2020

Het uitshirt van Trabzonspor heeft een klassiek design. Dit tenue is paars met een lichtblauwe polokraag. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is lichtblauw, evenals een band aan de zijkanten van het tenue. De logo's van de club en Macron staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en het uittenue wordt compleet gemaakt door een paars broekje en paarse kousen met aan de bovenkant een lichtblauwe band. Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Sturridge, Ömür, Nwakaeme, Obi Mikel, Sosa, Avdijaj, Campi, Sari en andere sterspelers.

Helaas kun je de tenues van Trabzonspor vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Turkse club. Ben je op zoek naar andere tenues van Turkse clubs? Check het dan in deze winkel!