8 juli 2017

Trabzonspor thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van de Turkse club Trabzonspor is inmiddels ook officieel bekend. In dit shirt speelt de club haar thuiswedstrijden in de Turkse Super Lig gedurende 2017-2018. Thuishaven van de Turkse club is het Şenol Güneş Stadium. Nike is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de club. Deze functie vervult het Amerikaanse sportmerk sinds 2008 en beide partijen hebben een langdurige verbintenis. Check hieronder alle details van het nieuwe voetbalshirt van Trabzonspor.

Trabzonspor thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Trabzonspor thuisshirt voor 2017-2018 is geïnspireerd door het Nike Trophy template. Het shirt is overwegend donker rood (bijna paars) en bevat een rechte hals met daaronder een klein, licht blauw v-design. Achter de hals bevindt zich een donker rode band en de mouwen zijn geheel licht blauw. De zijkanten van het shirt van de Turkse club zijn uitgerust met een licht blauwe strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Boven het logo van ''Karadeniz Firtinasi'' (Storm van de Zwarte Zee) prijkt een ster. Deze ster verwijst naar de zeven kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster boven het logo geplaatst worden. Sponsor QNB FINANSBANK staat op het midden van het shirt. Het nieuwe tenue van Trabzonspor wordt gecompleteerd door een licht blauw broekje met paarse accenten. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de kousen. Check ook het nieuwe uitshirt van de club van trainer Ersun Yanal.

Het nieuwe Trabzonspor voetbalshirt voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop van de Turkse club kopen. Andere voetbalshirts voor 2017-2018 scoor je in deze online winkel!