9 mei 2017

Tottenham Hotspur White Hart Lane tribute voetbalshirt 2017

Tottenham Hotspur speelt in haar laatste wedstrijd op White Hart Lane, op 14 mei tegen Manchester United, in een speciaal voetbalshirt. Dit voetbalshirt is een ode aan het stadion van de club. Het stadion wordt komend seizoen namelijk drastisch gerenoveerd en gaat in plaats van aan 38.310, aan meer dan 60.000 toeschouwers plaats bieden. Tijdens het seizoen 2017-2018 speelt Tottenham Hotspur haar thuiswedstrijden in het Wembley Stadium in Londen. Het seizoen erna zal de club weer terugkeren op het vernieuwde, oude nest. Als ode aan het stadion heeft de Londense club in samenwerking met Under Armour een shirt gelanceerd, dat alleen gedragen wordt in de wedstrijd tegen United op 14 mei 2017. Check hieronder de details.

Het special edition White Hart Lane Tottenham Hotspur shirt is een heruitgave van het thuisshirt van de club. Dit betekent dat het shirt overwegend wit is met gouden en navy blauwe accenten in de v-kraag en de bovenkant van het shirt. Bovendien herbergt de bies aan de onderkant van de mouwen deze kleuren. De logo's van Tottenham en kledingsponsor Under Armour staan op de borst, terwijl sponsor AIA op het midden van het shirt prijkt. Speciaal aan het White Hart Lane tribute voetbalshirt is de inscriptie op de borst. Op de borst staat in het navy blauw de tekst: ''Tottenham Hotspur vs Manchester United – 14 May 2017.'' Bovendien bevat de achterkant van het shirt, net onder de kraag, een speciaal logo. Dit logo is een ode aan White Hart Lane, waar Tottenham al 118 jaar haar thuiswedstrijden speelt. Het logo is uitgerust met het embleem van de club met daarnaast de jaartallen 1899 en 2017. Onder het gouden logo bevindt zich een speciaal White Hart Lane logo. De voorkant van het tribute shirt is ook uitgerust met een extra logo. Hier bevindt zich het embleem van de Tottenham Tribute Trust (TTT), welke zich inzet voor oud spelers van de club.

Het White Hart Lane tribute shirt betreft een special edition shirt, welke alleen in de clubshop te koop is. Wil je andere Tottenham Hotspur producten kopen? Scoor het via deze pagina!