In tegenstelling tot eerdere berichten dat Adidas volgend jaar Tottenham Hotspur zou sponsoren, hebben Puma en Tottenham Hotspur het contract toch met een jaar verlengd. Puma zal ook gedurende het seizoen 2010-2011 de tenues en teamkleding van Tottenham Hotspur verzorgen.

Tottenham Hotspur ShirtTottenham Hotspur Shirt

Roger Harrison, marketing manager van Puma  UK reageert verheugd op de contractverlenging: 'De samenwerking tussen Puma en Tottenham Hotspur is in het verleden erg succesvol gebleken. Tottenham Hotspur groeit steeds meer en past echt bij de uitstraling van Puma. Tot nu toe zijn de Tottenham Hotspur shirts de best verkochte shirts van Puma. De verlenging van het contract zorgt er mede voor dat Puma zich nog beter profiliteert en groeit  in de 'voetbalmarkt.' In de UK heeft Puma ook sponsordeals met de volgende clubs: Newcastle United, Cardiff City, Burnley, Coventry City, Dundee, Hibernian, Motherwell, Preston Northend and Stirling Albion.

 

Voor Tottenham Hotspur is het de tweede sponsordeal in een aantal maanden. Twee maanden geleden heeft Tottenham Hotspur zowel met de Autonomy Group als met Investec lucratieve sponsordeals ondertekend. Deze zullen ook komende jaren als sponsor op het shirt van Tottenham Hotspur te zien zijn.