8 juli 2016

Tottenham Hotspur uitshirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Tottenham Hotspur is vandaag gelanceerd door kledingsponsor Under Armour en de Londense club onder het motto ''Dare to do – I will.'' In dit nieuwe shirt spelen de Spurs de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League uitwedstrijden gedurende 2016-2017. Tottenham Hotspur is afgelopen seizoen als derde geëindigd in de Premier League en speelt daarom komend seizoen in de Champions League. Under Armour is sinds 2013-2014 kledingsponsor van de club en heeft een klassiek nieuw uitshirt gelanceerd. We bespreken het hieronder.

Blauw/goud Tottenham Hotspur shirt 2016-2017

Het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt voor 2016-2017 is komend seizoen overwegend navy blauw met gouden accenten. Deze gouden tinten komen allereerst terug in de crew neck van het shirt. Bovendien bevatten de mouwen twee brede horizontale gouden banen met daartussen een dunnere gouden baan. Ook de binnenkant van de hals is voorzien van een subtiele gouden lijn, waartussen de bijnaam van de club staat: SPURS. De rechter borst bevat het logo van de Amerikaanse kledingsponsor. Het gerucht gaat dat Under Armour komend seizoen voor het laatste seizoen kledingsponsor is van de Engelse club. Vanaf 2017-2018 zal Nike waarschijnlijk deze functie overnemen. De linker borst is uitgerust met het iconische logo van de club en AIA staat als shirtsponsor op het midden van het shirt. Deze functie vervult het bedrijf sinds 2013-2014. De bijbehorende voetbalbroekjes en kousen zijn geheel in stijl van het design van het nieuwe uitshirt van de Spurs. Het broekje is overwegend navy blauw en bevat aan de zijkanten twee brede gouden banen en een dunnere lijn daartussen. Op de shorts staan bovendien de logo's van de club, die haar thuiswedstrijden speelt op White Hart Lane en de Amerikaanse kledingsponsor. De kousen hebben ditzelfde design en zijn ook navy blauw met op het midden drie gouden horizontale banen. De kousen bevatten bovendien het logo van UA en de bijnaam van de club.

Zoals alle tenues van Under Armour zijn de uitshirts en tenues van Tottenham Hotspur uitgerust met twee revolutionaire systemen. Allereerst is het uittenue uitgerust met de Armour HeatGear- technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd, zodat de spelers droog en koel blijven en het tenue licht blijft. Bovendien zijn de Tottenham tenues uitgerust met het door Under Armour ontwikkelde 4 way stretch systeem, waardoor de spelers nog dynamischer zijn en de shirts sneller drogen. Check hieronder de foto's van het uitshirt waarin sterren als Alderweireld, Vertonghen, Eriksen, Vincent Janssen, Kane, Alli, Dier, Lamela, Walker en andere sterren vanaf komend seizoen schitteren. Check ook het nieuwe Tottenham Hotspur thuisshirt 2016-2017.

Tottenham Hotspur voetbalshirt kopen

Het nieuwste uitshirt van Tottenham Hotspur voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en de prijs voor KIDS ongeveer € 70,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of één van de spelers. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil je andere Tottenham producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het shirt in de online Tottenham Hotspur SHOP (inclusief officiële bedrukking)

of in deze Tottenham STORE

Tottenham -hotspur -thuis -shirt -2016-2017
Tottenham -hotspur -uittenue -2016-2017