16 juli 2015

Tottenham Hotspur uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt 2015-2016 is officieel gelanceerd door kledingsponsor Under Amrour en Tottenham Hotspur tijdens de campagne ''I WILL''. In dit voetbalshirt speelt Tottenham de Premier League, FA Cup en League Cup en Europa League uitwedstrijden gedurende 2015-2016. The Spurs zijn afgelopen seizoen als vijfde geëindigd in de Premier League, waardoor de club komend seizoen actief is in de Europa League. Het nieuwe shirt van Tottenham heeft een speciaal design.

Tottenham Hotspur uittenue 2015-2016

Het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt 2015-2016 is namelijk overwegend licht blauw en bevat zes horizontale navy blauwe banen vanaf de borst naar de onderkant van het shirt. Deze vijf banen verschillen in dikte. Naar de onderkant van het shirt worden de banen dunner. Verder is het Tottenham Hotspur uitshirt uitgerust met een v-hals. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is blauw en bevat daarboven een witte band. De rechter borst is uitgerust met het logo van Under Armour, welke sinds het seizoen de voetbalshirts en teamkleding van The Spurs verzorgt. De andere borst bevat het logo van de club en op het midden van het shrit staat hoofdsponsor AIA, welke sinds vorig seizoen hoofdsponsor is van Tottenham. Het nieuwe Tottenham Hotspur uittenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en de Amerikaanse kledingsponsor prijken. De kousen zijn ook overwegend navy blauw en bevatten licht blauwe details. Check hieronder de foto's van het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt en uittenue 2015-2016. In deze voetbalshirts schitteren sterren als Eriksen, Alderweireld, Vertonghen, Kane en nog meer sterspelers van de club die haar thuiswedstrijden afwerkt op White Hart Lane. In juni werd al het nieuwe Tottenham Hotspur thuisshirt 2015-2016 gelanceerd.

Tottenham Hotspur voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Tottenham uitshirt 2015-2016 kan je vanaf augustus 2015 zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de online Tottenham Hotspur voetbalshop Inclusief de mogelijkheid je Tottenham Hotspur voetbalshirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de sterspelers. Check bovendien het overzicht met beschikbare Tottenham Hotspur producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Eriksen -tottenham -hotspur -shirt -2015-2016

Tottenham -Hotspur -uitshirt -2015-2016