30 juni 2016

Tottenham Hotspur trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe trainingsshirt van Tottenham Hotspur voor 2016-2017 is officieel gelanceerd door kledingsponsor Under Armour en de Engelse club onder het motto ''I WILL''. Deze traininingsshirts worden door de Spurs gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden gedurende komend seizoen. Tottenham Hotspur eindigde afgelopen seizoen als derde in de Premier League, waardoor het komend seizoen in de Champions League speelt. Under Armour en de club hebben ook dit seizoen weer een geheel nieuwe trainingslijn gelanceerd. Under Armour is sinds 2011 de kledingsponsor van de Engelse club. We bespreken hieronder de designs van de nieuwe trainingsshirts van de club.

Tottenham Hotspur training shirt en tenue 2016-2017

Het eerste Tottenham Hotspur trainingsshirt voor 2016-2017 is navy blauw met een all-over print over het gehele shirt. De mouwen zijn niet uitgerust met deze all-over print en zijn navy blauw. De bies aan de onderkant vand e mouwen bevat wel weer deze print. Verder is het trainingsshirt uitgerust met een klassieke crew neck. Bovendien bevat het shirt dit jaar gouden details. Deze komen terug in een lijn van de ronde hals naar de oksels en in de logo's van de Amerikaanse kledingsponsor en de club die haar thuiswedstrijden speelt op White Hart Lane. Ook de binnenkant van de kraag bevat gouden accenten. Hierin zijn namelijk dunne verticale lijnen in het goud verwerkt. Bovendien staat de bijnaam van de club (SPURS) in het goud aan de binnenkant van de hals. De achterkant van het training shirt is ook geheel navy blauw en bevat ook weer de bijnaam van de club aan de bovenkant.

Naast dit trainingsshirt hebben Under Armour en de club ook nog een licht blauw (door de club CARPI genoemd) trainingsshirt gelanceerd. Ook dit shirt bevat een all-over print. De mouwen van dit shirt zijn overwegend navy blauw met een licht blauwe all-over print in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook dit shirt bevat dezelfde gouden accenten. De logo's van de club en Under Armour staan op dezelfde plek als op het andere shirt. Beide trainingsshirts van Tottenham Hotspur bestaan voor 90% uit polyester en voor 10% uit elasthaan, waardoor de trainingsshirt van de club strak om het lichaam vallen.

De trainingskleding van de club is bovendien uitgerust met een speciale technologie, de Under Armour HeatGear- technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd, zodat de spelers droog en koel blijven en het tenue licht blijft. Bovendien zijn de Tottenham Hotspur training shirts en tenues uitgerust met het door Under Armour ontwikkelde 4 way stretch systeem, waardoor de spelers nog dynamischer zijn en de shirts sneller drogen. Beide nieuwe trainingsshirts kunnen gecompleteerd worden door een navy blauw trainingsbroekje. Check hieronder de foto's van de shirts en tenues waarin sterren als Vertonghen, Alderweireld, Eriksen, Ally, Kane, Walker, Lamela, Dier, Chadli en Dembele trainen komend seizoen.

Tottenham Hotspur trainingsshirt kopen

Het nieuwe Tottenham Hotspur trainingsshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop. De prijs van het trainingsshirt voor volwassenen is ongeveer € 48,- en voor kinderen € 45,-. Check daar ook andere producten van Tottenham Hotspur, zoals het trainingspak of de zip training sweater van de club. Wil je andere producten van de Spurs kopen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwe training shirt in de officiële Tottenham Hotspur SHOP!

Tottenham -hotspur -trainingsshirt -2016-2017


Tottenham -hotspur -trainingsshirts -2016-2017