9 juli 2016

Tottenham Hotspur thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Tottenham Hotspur voetbalshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de club en Under Armour onder het motto ''Dare to do.'' In dit nieuwe shirt speelt de club de thuiswedstrijden in de Premier League, FA cup, League Cup en Champions League gedurende komend seizoen. Tottenham Hotspur is afgelopen seizoen als derde geëindigd in de Premier League, waardoor de club dit jaar in de Champions League te zien zal zijn. We bespreken hieronder het design van de club die haar thuiswedstrijden speelt op White Hart Lane in Londen.

Tottenham Hotspur thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Tottenham Hotspur shirt 2016-2017 is zoals altijd een combinatie van wit en navy blauw en bevat komend seizoen ook gouden accenten. De schouders van het shirt zijn geheel navy blauw. Bij de bovenkant van de borst stopt het blauw vlak en is het shirt geheel wit. De bies aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van navy blauw en goud. Dit zijn ook de kleuren van de v-hals van het voetbalshirt van Tottenham Hotspur. Verder bevat de binnenkant van de hals een wit deel. Ook de achterkant van de hals bevat een aantal gouden strepen. Hierin staat ook een deel van de naam van de club: SPURS. De rechter borst en de mouwen van de club zijn uitgerust met het logo van de Amerikaanse kledingsponsor Under Armour. Het merk is sinds 2013-2014 shirtsponsor van de club. Hoofdsponsor AIA versiert het midden van het shirt en is ook sinds 2013-2014 verbonden aan de club. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met een witte en gouden strip aan de zijkanten. Op de shorts staan ook de logo's van Under Armour en de club. Ook de kousen van het nieuwe tenue zijn navy blauw en bevatten het logo van UA en de bijnaam van de club: SPURS. Zoals alle tenues van Under Armour zijn de voetbalshirts en tenue van Tottenham Hotspur uitgerust met twee revolutionaire systemen. Allereerst is het tenue uitgerust met de Armour HeatGear- technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd, zodat de spelers droog en koel blijven en het tenue licht blijft. Bovendien zijn de Tottenham tenues uitgerust met het door Under Armour ontwikkelde 4 way stretch systeem, waardoor de spelers nog dynamischer zijn en de shirts sneller drogen. Check hieronder de foto's van het shirt waarin sterren als Alderweireld, Vertonghen, Eriksen, Vincent Janssen, Kane, Alli, Dier, Lamela, Walker en andere sterren vanaf komend seizoen schitteren. Check ook het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt 2016-2017.

De geruchten gaan dat dit het laatste Tottenham Hotspur shirt van Under Armour zal zijn. Vanaf 2017-2018 wordt Nike mogelijk de nieuwe kledingsponsor van de Londense club, die haar thuiswedstrijden speelt op White Hart Lane.

Tottenham Hotspur voetbalshirt kopen

Het nieuwste voetbalshirt van Tottenham Hotspur voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen zal ongeveer € 80,- zijn en de prijs voor KIDS ongeveer € 70,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of één van de spelers. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil je andere Tottenham producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het shirt in de online Tottenham Hotspur SHOP (inclusief officiële bedrukking)

of in deze Tottenham STORE

Tottenham -hotspur -shirt -2016-2017

Tottenham -hotspur -tenue -2016-2017