Het nieuwe Tottenham Hotspur thuisshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door teamkledingsponsor Under Armour en de Londense club. In dit voetbalshirt speelt Tottenham Hotspur de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden op White Hart Lane gedurende 2015-2016. Tottenham Hotspur is afgelopen seizoen als vijfde geëindigd in de Premier League waardoor het opnieuw Europees voetbal speelt.

Tottenham Hotspur thuistenue 2015-2016

Het nieuwe Tottenham Hotspur thuisshirt 2015-2016 is traditioneel wit met navy blauwe accenten en heeft dit seizoen een echte heritage uitstraling. Het het nieuwe Tottenham Hotspur shirt wordt namelijk gekenmerkt door de zes diagonale banen in verschillende breedtes van de rechter schouder naar de linker onderkant van het het voetbalshirt. De navy blauwe details komen bovendien terug in de bies aan de onderkant van de kouwen en in de strakke v-hals van het Tottenham Hotspur voetbalshirt. In de v-hals en de bies aan de ondeerkant van de mouwen komen bovendien licht grijze/ zilveren details terug. De diagonale banen worden op het midden van het shrit onderbroken door het logo van hoofdsponsor AIA. De rechter borst bevat het logo van Under Armour en de andere borst het logo van Tottenham Hotspur. De binnenkant van de kraag bevat bovendien een navy blauwe baan met diagonale accenten en de onderkant van het Tottenham Hotspur shirt is uitgerust met een speciaal clublabel.Het nieuwe Tottenham Hotspur thuistenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met aan de achterkant een witte strip. Bovendien zijn de logo's van Under Armour en de Londense club vertegenwoordigd op de shorts. De kousen van het nieuwe tenue zijn wit met op het midden een navy blauwe band. Bovendien staat het logo van Under Armour op de kousen. Uiteraard zijn de nieuwe voetbalshirts van de Spurs uitgerust met de nieuwste technieken om de sterren van de club nog beter te laten presteren. Zo zijn de nieuwe Tottenham Hotspur voetbalshirts 2015-2016 gemaakt van een speciala HeatGear materiaal. Elk shirt is slechts 107 gram. Verder zijn de Tottenham Hotspur voetbalshirts uitgerust met het zogenaamde Moisture Transport System, welke ervoor moet zorgen dat zweet en vocht naar de buitenkant van de tenues transporteert. Bovendien zijn de tenues uitgerust met een speciaal 4-way-stretchsysteem, dat zorgt voor meer mobiliteit en bovendien ervoor zorgt dat de spelers nog sneller kunnen accelereren. Daarnaast zijn de voetbalshirts voorzien van ventilatiegaatjes op de meest strategische plekken op het shirt. Tot zover de technische informatie van de nieuwe Tottenham Hotspur voetbalshirts.

Tottenham Hotspur voetbalshirt 2015-2016 kopen

Dit Tottenham Hotspur voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de online Tottenham Hotspur voetbalshop!. Inclusief 10% KORTING

en de mogelijkheid tot officiële bedrukking van sterren als Eriksen, Vertonghen, Kane, Lamela, Soldado, Chadli en Dembele of een eigen naam en nummer. Check daar ook de nieuwe trainingskleding en uitshirts van de Spurs. Of check het overzicht met beschikbare Tottenham Hotspur producten hiernaast!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!


Tottenham Hotspur Thuisshirt 2015-2016

Tottenham -Hotspur -thuisshirt -2015-2016