3 september 2013

Tottenham Hotspur Eriksen en Lamela voetbalshirts 2013-2014

De afgelopen transferperiodes waren het vooral onder andere Manchester City, PSG, Real en sinds kort ook AS Monaco die zich lieten gelden op de transfermarkt en grote bedragen uitgaven. De uitgaven van Tottenham Hotspur deze zomer zijn ook niet mis. De uitgaven stegen zelf naar een totaalbedrag boven de 100 miljoen euro. Hiermee versterkte zij zich met spelers als Chadli, Paulinho, Soldado, Capoue, Chiriches. Ook Erik Lamela en Christian Eriksen gaven hun jawoord aan Tottenham Hotspur. Deze laatste 2 kunnen gezien worden als enorme toptalenten en Tottenham Hotspur lijkt met hen helemaal klaar te zijn voor een schitterend seizoen Premier League. Vorig seizoen greep Tottenham Hotspur naast de gewenste vierde plek, welke recht geeft op Champions League voetbal. Dit seizoen moet het met de nieuwe spelers echter wel gaan lukken. Het lijkt het seizoen van de waarheid te gaan worden voor de ''Spurs''.

Een van die spelers die het moet gaan doen dit seizoen is Erik Lamela. De in Argentinië geboren vleugelspeler begon zijn carrière bij River Plate. Zijn talent was al snel duidelijk. Al op 7-jarige leeftijd werd hij benaderd door Barcelona. Op 12-jarige leeftijd had Lamela al 120 doelpunten achter zijn naam staan in de jeugdopleiding van River Plate. Bij deze club debuteerde hij ook in het eerste elftal, maar na de degradatie van deze topclub was AS Roma er als de kippen bij om dit talent te contracteren. Hij maakte in 2011/2012 de overstap voor 12 miljoen euro. In zijn debuutwedstrijd tegen Palermo maakte hij direct de winnende goal. In zijn debuutseizoen voor Roma scoorde hij 6 maal. Het seizoen daarna ging hem nog beter af. Hoewel Roma slechts 6de eindigde in de Serie A en in de finale verloor van rivaal Lazio werd hij na Osvaldo topscoorder van AS Roma met 15 goals. Voor Tottenham Hotspur reden genoeg om 30 miljoen euro uit te geven voor deze vleugelspeler.

Een ander toptalent die dit seizoen te bewonderen is in het shirt van Tottenham Hotspur is de van Ajax overgekomen Christian Eriksen. Eriksen ontwikkelde zich de laatste jaren tot een speler van formaat en was met zijn uitstekende spel deels verantwoordelijk voor de 3 gewonnen landstitels van Ajax. Hiermee kreeg Martin Jol al snel zijn gelijk. Jol liet Eriksen al op 17-jarige leeftijd debuteren. Na het ontslag van Jol bleeft Eriksen onder leiding van de Boer gewoon staan in het team van Ajax. Vervolgens ging het hard met het talent. Hij mocht in 2010 zelfs al meteen mee naar het WK van 2010 met Denemarken en ook werd hij uitgeroepen tot Deens talent van het jaar. Niet alleen in Denemarken kreeg hij waardering voor zijn spel. In Nederland werd hij in 2011 uitgeroepen tot talent van het jaar en Eriksen was ook een veel voorkomende naam in de scoutingrapporten van Europese topclubs. Na zijn derde gewonnen landstitel met Ajax kwamen de transfergeruchten rond zijn persoon echt op gang. Clubs als Borussia Dortmund en Liverpool toonden interesse. Echter leidde dit niet tot een transfer en daarom begon hij het huidige seizoen gewoon aan de aftrap in de Nederlandse Eredivisie. Lang heeft Ajax dit seizoen niet van hem kunnen genieten nu hij de stap naar het Engelse Tottenham Hotspur dan toch heeft gemaakt. Met zijn transfer is zo'n 12 miljoen euro gemoeid. De verwachtingen op White Hart Lane zijn hooggespannen. Een ding is zeker, de fans van Tottenham Hotspur gaan een hoop plezier beleven aan deze fantastische talenten. De shirts inclusief de officiële bedrukking van deze nieuwe Tottenham Hotspur sterren zijn natuurlijk te koop in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!

Lamela

 Eriksen Tottenham Hotspur Voetbalshirt 2013-2014