Tottenham Hotspur derde wedstrijdshirt 2022-2023

Een nieuw shirt voor Tottenham Hotspur. ‘’The Spurs’’ heeft in samenwerking met de Amerikaanse kledingsponsor Nike het nieuwe derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2022-2023 officieel gelanceerd. In dit nieuwe shirt gaat de ploeg van trainer Conte haar wedstrijden spelen in de Premier League, FA Cup, League Cup en in de Champions League. Afgelopen seizoen eindigde de club uit Londen op de vierde plek in de Premier League, en Dit seizoen wordt de aanval op de top drie definitief ingezet. Verantwoordelijk voor het ontwerp van de shirts is Nike. De Swoosh staat al sinds 2017 op het tenue van Tottenham Hotspur en beide partijen hebben nog een contract tot medio 2032. Leuk detail van dit nieuwe tenue is dat de dames van Tottenham Hotspur het shirt voor eerst zullen dragen. Nieuwsgierig naar details van het nieuwe derde wedstrijdshirt? Check ze hieronder!

Tottenham Hotspur derde wedstrijdshirt 2022-2023

Het nieuwe alternatieve uitshirt, of te wel het derde wedstrijdshirt van Tottenham Hotspur wordt gekenmerkt door een donkere tint turquoise met zowel zwarte als witte details. De Meest uit het oogspringend detail van het nieuwe tricot van Tottenham Hotspur is de abstracte, ‘’Graphic’’ print. Deze loopt over zowel de body als de mouwen van het shirt. Omdat deze print over het volledige shirt loopt, doet dit shirt erg denken aan een trainings- of pre match shirt. Deze all-over print is gebaseerd op het evoluerende DNA van de club en op de populaire Nike TN Sneakers. De zwarte details komen terug in de ronde hals van het shirt en in de sierlijke biesjes aan de onderkant van de mouwen. Terwijl de Swoosh, het logo van kledingsponsor Nike, op de rechterborst wit van kleur is. Op de linkerborst staat het monochrome clubwapen van de Engelse topclub. Hoofdsponsor AIA staat op de buik van het shirt en op de linkermouw is ‘’Sleeve’’ sponsor Cinch terug te vinden. Beide in witte letters. De achterkant van het shirt is volledig versierd met de all-over print en daar staan verder geen details op. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Tottenham Hotspur wordt gecompleteerd door een lichtblauwe voetbalbroek en lichtblauwe kousen. Ook hierop zijn uitingen van club en sponsor terug te vinden. Verder zijn de sokken ook uitgerust met twee brede, zwarte banen. Check hieronder nog meer foto’s van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als: Kane, Son, Kulusevski en alle andere sterren van Tottenham Hotspur.

Tottenham Hotspur voetbalshirts bestellen

Het nieuwe Tottenham Hotspur alternatieve uitshirt is vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshops Voor volwassenen (Maten S, M, L, XL en XXL) is het shirt € 89, 95. Het is ook mogelijk om het authentic voetbalshirt te bestellen deze kost € 139,95. Voor kinderen is (maten: 128, 140, 152, 164, 176) is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes zijn ook beschikbaar en kosten € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Engelse club. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Tottenham Hotspur voetbalshirt in DE NIKE SHOP