9 juli 2016

Tottenham Hotspur 3e shirt 2016-2017

Tottenham Hotspur heeft komend seizoen een alternatief uitshirt. In dit 3e shirt of zogenaamde cup shirt speelt de club vooral de uitwedstrijden in de cups: de Champions League, FA Cup en League Cup. Daarnaast zal dit alternatieve uitshirt gebruikt worden in een aantal wedstrijden tijdens de Premier League. Het nieuwe 3e shirt van de Spurs werd vandaag tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor 2016-2017 gelanceerd. We bespreken hieronder het design van het nieuwe gouden shirt van de Engelse club.

Gouden Tottenham Hotspur shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe alternatieve uitshirt of 3e shirt van Tottenham Hotspur is dit jaar overwegend gouden en bevat de navy blauwe accenten uit de clubkleuren van de Londense club die haar thuiswedstrijden speelt in White Hart Lane. De navy blauwe accenten komen terug in de dunne verticale pinstripes die over het shirt lopen. De mouwen zijn bijna geheel goud en bevatten aan de onderkant een navy blauwe bies. Bovendien loopt er van de hals naar de onderkant van de mouwen een subtiele blauwe lijn. Daarnaast is het shirt uitgerust met een v-hals. De binnenkant van de v-hals bevat twee dunne lijnen in het navy blauw. Tussen deze lijnen staat de bijnaam van de Engelse club: SPURS. De rechter borst bevat het logo van Under Armour. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2013-2014 kledingsponsor van de club. Het gerucht gaat dat dit het laatste jaar is dat het merk de club van de tenues en trainingskleding voorziet. Vanaf 2017-2018 wordt Nike waarschijnlijk kledingsponsor van de Engelse club. De linker borst bevat het iconische logo van de club, terwijl shirtsponsor AIA het midden van het shirt versiert. Het nieuwe 3e tenue wordt gecompleteerd door een goud voetbalbroekje. Het short bevat aan de onderkant een navy blauwe lijn en deze lijn komt ook weer aan de zijkanten terug. De kousen zijn ook goud en bevatten net boven het midden een horizontale baan. Daarnaast bevatten de kousen de bijnaam van de club en het embleem van UA.

Zoals alle tenues van Under Armour zijn de alternatieve uitshirts en 3e tenues van Tottenham Hotspur uitgerust met twee revolutionaire systemen. Allereerst is het 3e tenue uitgerust met de Armour HeatGear- technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd, zodat de spelers droog en koel blijven en het tenue licht blijft. Bovendien zijn de Tottenham tenues uitgerust met het door Under Armour ontwikkelde 4 way stretch systeem, waardoor de spelers nog dynamischer zijn en de shirts sneller drogen. Check hieronder de foto's van het klassie gouden shirt waarin sterren als Alderweireld, Vertonghen, Eriksen, Vincent Janssen, Kane, Alli, Dier, Lamela, Walker en andere sterren vanaf komend seizoen schitteren. Check ook het nieuwe Tottenham Hotspur thuisshirt 2016-2017.

Tottenham Hotspur voetbalshirt kopen

Het nieuwste 3e shirt van Tottenham Hotspur voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het 3e shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en de prijs voor KIDS ongeveer € 70,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of één van de spelers. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil je andere Tottenham producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd

Koop het shirt in de online Tottenham Hotspur SHOP (inclusief officiële bedrukking)

of in deze Tottenham STORE


Goud -tottenham -shirt -2016-2017

Goud -tottenham -hotspur -shirt -2016-2017