15 augustus 2016

Torino voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Torino voetbalshirts voor 2016-2017 zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door de Italiaanse club en de Italianase kledingsponsor KAPPA. In deze shirts speelt Torino de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende dit seizoen. Torino is afgelopen seizoen op een twaalfde plek geëindigd waardoor het opnieuw op het hoogste niveau van Italië speelt. Kappa is sinds 2008 kledingsponsor van de clubd ie haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Grande Torino in Turijn. Het merk heeft in samenwerking met ''Granata'' zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt bekend gemaakt. We bespreken deze drie nieuwe shirts hieronder!

Torino thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe thuisshirt van Torino heeft het bekende design. Het shirt is overwegend bordeaux rood en bevat witte accenten. Deze witte accenten komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de ronde hals. Ook de trademark tekens van Kappa op de schouders en mouwen zijn wit. De rechter schouders bevat het logo van Kappa en op de linker borst prijkt het logo van de club, die in 1906 is opgericht. Dit jaar bestaat de club 110 jaar. Verder bevat het nieuwe shirt een watermerk van de stier uit het logo van de club. De bijnaam van Torino FC is ook ''Toro''. Verder bevat de achterkant van het nieuwe voetbalshirt nog een speciaal detail. Hier staat namelijk een verwijzing naar het 110 jarig bestaan: 1906-2016. Zowel het short als de kousen van het thuistenue zijn overwegend bordeaux rood.

Torino uitshirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Torino heeft ook een speciaal design. Dit shirt is namelijk gebaseerd op de shirts van River Plate. Sinds 1949 heeft de club warme banden met River Plate. En dat is niet zonder reden. De jaren 40 waren voor Torino een succesvolle periode. Tussen 1942 en 1949 won de club vijf keer de Scudetto, het kampioenschap van Italië. In 1946 sloeg echter het noodlot toe. Bij een vliegramp bij Superga, in de buurt van Turijn, overleed bijna het voltallige elftal van Torino. Om geld bij een te zamelen voor Torino speelde de club een oefenwedstrijd tegen River Plate. Sindsdien heeft de club een nauwe relatie met Torino. Het nieuwe uitshirt van Torino is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de diagonale baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt. In deze ''sash'' of sjerp is een vintage loog van de Italiaanse club verwerkt, ter hoogte van de linker borst. Dit logo bestaat alleen uit een stier. Het logo van Kappa staat op de rechter borst en de trademark tekens versieren de mouwen en schouders.

Torino 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe 3e tenue van Torino is geheel blauw met bordeaux rode accenten in de ronde hals en de bies. Dit shirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt, wat betekent dat ook dit shirt een watermerk van de stier uit het logo van de club bevat. De logo' van de club en Kappa staan op dezelfde plek en ook dit shirt bevat een verwijzing naar het 110 jarig bestaan. Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts van Torino, welke gedragen worden door sterren als Ljajic, Belotti, Peres, Falque en nog meer sterren.

Torino voetbalshirt kopen

Het nieuwe Torino shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen. Het voetbalshirt van Kappa heeft een prijs van € 79,95. In deze shops kan je het shirt van Torino ook laten voorzien van een eigen naam en nummer! Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen.

Koop het nieuwe Torino shirt in deze officiële TORINO SHOP

of deze officiële shop! 

Torino -voetbalshirts -2016-2017