Via de officiële website van Crystal Palace kunnen de supporters van de club tot 19 december het design van het thuisshirt en het uitshirt van volgend jaar kiezen. Supporters kunnen bij beide voetbalshirts kiezen uit twee designs. Deze zijn door Crystal Palace in samenwerking met Nike deze week naar buiten gebracht. Beide designs zijn hieronder te vinden.

 

 

Designs Crystal Palace

De supporters van Crystal Palace kunnen kiezen uit bovenstaande shirts

 

 

Ook Sheffield Wednesday geeft haar supporters de kans om het design van de voetbalshirts voor het seizoen 2011-2012 te kiezen. Ook vorig jaar heeft Sheffield dit in samenwerking met PUMA gedaan en toen werd het populaire zwarte uitshirt van dit seizoen gekozen. Het design van het nieuwe uitshirt zal in iedere geval een retro look en feeling hebben en een felle kleur. Ook hieronder zijn de verschillende opties voor het 2011-2012 Sheffield Wednesday uitshirt te vinden.

 

 

 

Designs Crystal Palace

 

Designs Crystal Palace

 

Designs Crystal Palace

 

Update: Bij Sheffield is men euit. Hoewel de supporters in eerste instantie uit de bovenstaande drie designs konden kiezen, is op het laatste moment toch het roze  tenue gewisseld voor een zilver tenue. Met 48% van de stemmen is dit tenue ook het uiteindelijke uitshirt waarin Sheffield gedurende het seizoen 2011-2012 zal spelen. Opvallend aan het nieuwe tenue is vooral het gewatermerkte logo van de club. 

 

Sheffield United Shirt 2011-2012