Stade Rennes uitshirt 2019-2020

Stade Rennes en Puma hebben vandaag het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt de Franse club de uitwedstrijden in Ligue 1 en Coupe de France gedurende 2019-20. Stade Rennes eindigde afgelopen seizoen op een tiende plaats in de Franse competitie en speelt ook dit seizoen weer op het hoogste niveau.

Blauw Stade Rennes voetbalshirt 2019-2020

Het Stade Rennes uitshirt voor 2019-2020 is geïnspireerd door het tenue van 1901. Dit betreft het tenue dat de club had bij haar oprichting. Tijdens de eerste wedstrijd van de club op 24 maart 1901 droeg de club verticaal gestreepte voetbalshirts in het helder blauw en donker blauw. Deze kleuren komen ook terug in het nieuwe uitshirt, zij het wat moderner. De golven op het nieuwe tenue van Stade Rennes zijn geïnspireerd door het Puma Cup teamwear template. Dit template heeft Puma onder andere gebruikt voor de tenues van Egypte. Het Stade Rennes uitshirt bevat verder een ronde hals in het blauw. Op de borst prijken de logo’s van de club en Puma. Het Duitse sportmerk is sinds het seizoen 2007-2008 kledingsponsor van Rennes. Op het midden van het tenue staat het logo van sponsor SAMSIC. De achterkant van het uittenue bevat in de nek nog een blauwe taping. Deze bevat een print van een waterlelie. Het uittenue van Stade Rennes wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met twee donkere banen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Stade Rennes uitshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Sarr, Ben Arfa, Niang, Bensebaini, Mexer en andere sterspelers. Check ook het thuisshirt van Stade Rennes. 

Stade Rennes uitshirt bestellen

Het nieuwe uittenue van Stade Rennes kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan voor zowel voor volwassenen als voor kinderen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het tenue een prijs van € 90,- en voor kinderen is het shirt € 70,-. In deze winkels kun je het Stade Rennais shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel je Stade Rennes voetbalshirt vanaf nu in DEZE SHOP!

OF in deze winkel!