Stade Rennes thuisshirt 2019-2020

Stade Rennes en kledingsponsor Puma hebben vandaag het nieuwe voetbalshirt voor 2019-20 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de Franse club de Ligue 1, Coupe de Ligue en Coupe de France thuiswedstrijden in het Roazhon Park gedurende dit seizoen. Ook dit seizoen is Puma weer kledingsponsor van ''Les « Rouge et Noir.'' Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds het seizoen 2007-2008. Het nieuwe tenue werd door sterspeler M'Baye Niang en rapper ABD middels een speciale clip onthuld.

Stade Rennes thuis shirt en 2019-2020

Het Stade Rennes thuisshirt voor 2019-2020 heeft een vrij simpel design. Het shirt heeft het bekende half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is zwart en de andere kant is rood. De mouwen van het tenue zijn geheel rood en hetzelfde geldt voor de ronde hals van het tenue. Het logo van Puma staat zowel op de mouwen als de rechterborst in het wit en de linkerborst is uitgerust met het logo van de in 1901 opgerichte club. SAMSIC staat ook dit seizoen weer op het midden van de tenues van de club van trainer Stéphan. De achterkant van het shirt bevat in de nek een zwarte taping en hierin is in het goud een gouden waterlelie verwerkt. Het thuistenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de onderkant een rode strip. De kousen van het thuistenue zijn ook zwart met twee rode strepen aan de bovenkant. De nieuwe Stade Rennais tenues zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe Stade Rennes tenue, welke vanaf nu wordt gedragen door spelers als Niang, Sarr, Ben Arfa, Mexer, Grenier, Bourigeaud en andere spelers.

Stade Rennes voetbalshirt bestellen

Het nieuwe tenue van Stade Rennes kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan voor zowel voor volwassenen als voor kinderen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het tenue een prijs van € 90,- en voor kinderen is het shirt € 70,-. In deze winkels kun je het Stade Rennais shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel je Stade Rennes voetbalshirt vanaf nu in DEZE SHOP!

OF in deze winkel!