13 mei 2022

Stade Rennes thuisshirt 2022-2023

Stade Rennes en kledingsponsor Puma hebben vandaag het nieuwe Stade Rennes thuisshirt 2022-2023 officieel gepresenteerd. In dit tenue speelt de club van trainer Bruno Génésio de Ligue 1, Coupe de France en Europese thuiswedstrijden in 2022-2023. Ook dit jaar is Puma weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de Stade Rennais voetbalshirts en tenues. Het Duitse sportmerk is al sinds 2007. Samsic is sinds medio 2006 de shirtsponsor van de club en staat ook dit jaar weer op het midden van de voetbalshirts.

Stade Rennes thuis shirt en tenue 2022-2023

Het Stade Rennes thuisshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan de historie van de club. Het voetbalshirt van de Bretonse club is overwegend rood en bevat een all-over print van Hermelijnen. De hermelijn is onderdeel van de vlag van Bretagne en staat op het Stade Rennes tenue symbool voor de band met de regio. Verder wordt het tenue gekenmerkt door een verticale zwarte band aan de linkerzijde van het voetbalshirt. Deze loopt van de borst naar de onderkant van het tenue. De band aan de onderkant van de mouwen is ook zwart en ook de driehoek ana de binnenkant van de V-hals is zwart. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Puma in het wit en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Samsic versiert het midden van het thuisshirt in het wit. In de nek op de achterzijde van het tenue is het oprichtingsjaar van Stade Rennes verwerkt: 1901. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van Puma en de club staan. De kousen zijn zwart en bevatten op het midden vijf horizontale rode lijnen.

De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) zijn uitgerust met de Puma Ultraweave technologie. Deze voetbalshirts wegen slechts 72 gram en bevatten een miniem aantal naden. De ULTRAWEAVE combineert prestaties, weerstand en ademend vermogen met thermoregulerende eigenschappen om optimale prestaties in extreme omstandigheden te garanderen. De Ultraweave voetbalshirts zijn uitgerust met de zogenaamde ripstop-constructie. Hierdoor is de beweging van de spelers nog verfijnder en kunnen ze nog meer focus hebben op snelheid en dynamiek. Ook de logo's op de Ultraweave voetbalshirts zijn nog lichter dan voorheen. In het materiaal is ook de DryCell technologie van het merk verwerkt. Dit materiaal zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De replica voetbalshirts bevatten alleen de Puma Dry Cell technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Stade Rennes voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Doku, Terrier, Majer, Aguerd, Laborbe, Sulemana, Doué, Omari en nog meer spelers.

Stade Rennes voetbalshirt bestellen

Het Puma Stade Rennes thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. In de onderstaande winkels kun je het Stade Rennes tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Stade Rennes voetbalshirt vanaf nu in DEZE SHOP!

of de Puma SHOP!

Stade Rennes thuisshirt 2022-2023

Stade Rennes thuisshirt 2022-2023

Stade Rennes thuisshirt 2022-2023