Stade Rennes uitshirt 2020-2021

Nieuws uit Frankrijk, want Puma heeft zojuist het nieuwe uitshirt van Stade Rennes, voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit nieuwe uitshirt speelt de Franse club haar uitwedstijden in de Ligue 1, Coupe de France en Europese wedstrijden gedurende het aankomende seizoen. Ook aankomend seizoen is Puma weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van Rennes. Het Duitse sportmerk is sinds 2007 kledingsponsor van de Fransen en beide partijen hebben nog een langjarige overeenkomst. Nieuwsgierig naar het nieuwe tenue van de Bretonse club? Check de details hieronder!

Stade Rennes uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt voor aankomend seizoen heeft een witte basis. Verder wordt het shirt versierd door een vette, abstracte all-over print op de voorkant van het shirt. Dit zorgt voor erg vet ontwerp. De biezen aan de onderkant van mouwen zijn zwart van kleur. Ook de taping om de kraag is zwart. Op de rechterkant van de borst is het logo van Puma te zien. De springende Puma staat ook op de mouwen van het shirt en is zwart van kleur. De zwart/witte kleurencombinatie afgeleid van de streek waar Stade Rennes vandaan komt. Dit zijn namelijk de kleuren van Bretagne. Op de linkerkant van de borst schittert het clublogo van Stade Rennes. Op het midden van het shirt is de naam van hoofdsponsor Samsic prominent aanwezig. Onder de naam van de sponsor is ook nog een grote S te zien. Het nieuwe uittenue van de Franse club wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen.

Net als bij alle shirts van Puma, wordt ook bij dit nieuwe tenue gebruik gemaakt van de Puma Dry Cell technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe tenue!

Stade Rennes voetbalshirts bestellen

Het Stade Rennes thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan voor zowel voor volwassenen als voor kinderen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het tenue een prijs van € 90,- en voor kinderen is het shirt € 70,-. In deze winkels kun je het Stade Rennes shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Scoor je Stade Rennes voetbalshirt in DEZE SHOP

Of in DEZE WINKEL