Stade Rennes voetbalshirts 2023-2024

Puma heeft het druk vandaag, Ook het nieuwe thuisshirt van Stade Rennes is vandaag gelanceerd. In dit nieuwe tricot speelt de club van trainer Bruno Genesio haar thuiswedstrijden in de Ligue 1, Coupe de France en Europese wedstrijden gedurende het seizoen 2023-2024. Thuiswedstrijden speelt de Bretonse club in het Roazhon Park. Dit stadion biedt plaats aan bijna 30.000 fanatieke supporters. Ook dit seizoen is Puma weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt. Deze functie heeft het Duitse sportmerk al sinds 2007. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt van Stade Rennes!

Stade Rennes thuisshirt 2023-2024

Net zoals vorig seizoen, wordt het nieuwe thuisshirt van Stade Rennes ook dit seizoen weer gekenmerkt door de traditionele rode kleur. Verder heeft het tenue zwarte details waardoor de clubkleuren van de Franse club ook terugkomen in het shirt. Deze zwarte details zijn te zien in de klassieke kraag van het shirt, en de biezen aan de onderkant van de mouwen. Het meest in het oog springende detail van het nieuwe tenue is de gave print op de voorkant van het shirt. Dit is een ode aan Bretagne, de streek waar de club vandaan komt. Op de rechterborst staat het logo van Puma. Het springende dier is wit van kleur, en komt ook terug op de mouwen van het shirt. Op de linkerborst is het logo van Stade Rennes afgebeeld. Hoofdsponsor van de club is Samsic. Voor de Franse voetbalvolger is de grote witte S op het midden van het shirt ook niet meer weg te denken. Samsic is namelijk al sinds 2006 de shirtsponsor van Stade Rennes. Het nieuwe thuistenue van Stade Rennes wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen. Ook hierop zijn uitingen terug te vinden van club en sponsor. 

Stade Rennes uitshirt 2023-2024

Het Stade Rennes uitshirt 2023-2024 is geïnspireerd door de provincie Bretagne. Het voetbalshirt is wit en bevat aan de onderkant diagonale donkerblauwe banen, die symbool staan voor de wapperende vlag van Bretagne. Een graphic van de vlag van de provincie (gwenn ha du) prijkt in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt. Het uitshirt is verder uitgerust met een brede witte V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. Hetzelfde geldt voor alle logo's op het Stade Rennes uitshirt. Deze logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte sokken met zwarte accenten.

Stade Rennes 3e voetbalshirt 2023-2024

Het Stade Rennes 3e voetbalshirt 2023-2024 heeft een bijzondere inspiratie. Dit voetbalshirt is namelijk geïnspireerd door de minitel. De jonge fans van Stade Rennes zullen geen idee hebben wat dit is, de oudere fans des te meer. De minitel was namelijk een Franse videotekstdienst, die gezien kan worden als de voorloper van teletekst en misschien ook wel van internet. De minitel werd in Cesson-Sévginé uitgevonden. Dit is een plek dichtbij Rennes en met dit voetbalshirt vieren de club en kledingsponsor Puma de connectie van de stad met de digitale technologie. Het Stade Rennes voetbalshirt is zwart en bevat een design van horizontale blokken in verschillende tinten zwart. Ook de V-hals en de kraag van het voetbalshirt geven het alternatieve uitshirt van de Franse voetbalclub een retro look. De elegante uitstraling van het tenue komt tot uiting in de gouden details. Alle logo's op het tenue zijn namelijk goud. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken met gouden details.

Stade Rennes voetbalshirts bestellen

Het Puma Stade Rennes voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (Maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirts € 94,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) is het voetbalshirt € 74,95. In de onderstaande winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer. Directe levering gegarandeerd!

Unisportstore.NL
vanaf € 74.95
Bestellen >
PUMA
vanaf € 74.95
Bestellen >

Stade Rennes voetbalshirts 2023-2024
Stade Rennes voetbalshirts 2023-2024
Stade Rennes voetbalshirts 2023-2024
Stade Rennes voetbalshirts 2023-2024
Stade Rennes voetbalshirts 2023-2024
Stade Rennes voetbalshirts 2023-2024