Sport Recife 3e voetbalshirt 2019

We hebben weer een voetbalshirt in de categorie ‘’speciale voetbalshirts.’’ Under Armour heeft het deze week druk met de lanceringen van nieuwe voetbalshirts. Eerder deze week lanceerde het Amerikaanse sportmerk de nieuwe tenues van Estudiantes de La Plata en Rosario Central. Vandaag is het de beurt aan het 3e shirt van de Braziliaanse Serie B club Sport Recife. Under Armour is sinds vorig jaar kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Ilha do Retiro in Recife. Duidelijk is dat het sportmerk ook bij deze club wil imponeren met het nieuwe tenue. Dat heeft het merk, dat in Nederland de tenues van AZ verzorgt, ook zeker gedaan met de lancering van het nieuwe 3e tenue.

Het nieuwe 3e shirt van Sport Recife is namelijk geïnspireerd door het logo van de club. Het shirt bevat namelijk diagonale banen over het shirt in het grijs en zwart. In het logo van de Braziliaanse club zijn deze banen alleen rood en zwart. Wel alle kleuren van het logo komen terug in het tenue. Het shirt bevat een ronde hals met y-opening. De hals is rood en de y-opening is geel. Ook op de mouwen bevindt zich een gele strip, waarin het woordmerk van Under Armour is verwerkt. Het shirt heeft namelijk hetzelfde template als het tenue van Estudiantes de La Plata. Verder bevat het shirt aan de linker onderkant een watermerk van de leeuw uit het logo van de Braziliaanse club. Het embleem van de club prijkt op de linker borst. De twee gouden sterren boven het logo verwijzen naar de twee kampioenschappen (één in de Braziliaanse Serie A en één in de Serie B). De zilveren ster boven het logo verwijst naar het winnen van de Braziliaanse beker in 2008. Het tenue van Sport Recife wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Beide items bevatten ook de andere clubkleuren.

Check hieronder de foto’s van de nieuwe Sport Recife voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Durval, Vidal de Souza, Adryelson, Prata en andere sterspelers. Helaas is het vrij lastig om de Sport Recife voetbalshirts te bemachtigen. Ben je op zoek naar een ander shirt van een Braziliaanse club? Bestel het dan exclusief in deze winkel!

Directe levering gegarandeerd!