Sport Club Recife heeft het nieuwe 3e shirt voor het seizoen 2015-2016 in samenwerking met kledingsponsor adidas officieel gelanceerd. Adidas voorziet Sport Club Recife sinds 2014 en is ook verantwoordelijk voor het nieuwe design van het nieuwe Sport Club Recife voetbalshirt. Ook sterspelers Arjen Robben (Nederland en Bayern München) was betrokken bij de presentatie van het nieuwe voetbalshirt! Het voetbalshirt haalt zijn inspiratie namelijk uit het land Nederland.

Sport Club Recife 3e Shirt 2015-2016

Het shirt bevat 2 kleuren blauw en wordt ook versierd met oranje details. Dit verwijst naar het land Nederland, dat in de 17e eeuw een groot aandeel had in de kolonisatie van de regio waar Sport Club Recife gehuisvest is. Het voetbalshirt kent meerdere donkere en lichtere horizontale banen. Verder kent het 3e shirt van de Braziliaanse club een ronde donkerblauwe hals en lopen over de schouders en mouwen oranje adidas Trademark strepen. Tevens kent het voetbalshirt aan de onderzijde van het shirt op de achterkant een oranje bies. Ook het logo van adidas op de rechterborst is oranje. Het design van het voetbalshirt wordt gecomplementeerd door het logo van Sport Club Recife op de linkerborst. Het logo wordt versierd met 2 gouden en 1 zilveren kampioensster. Het shirt bevat geen logo van een hoofdsponsor.

Sport club Recife 3e Shirt kopen?

Het nieuwe Sport Club Recife 3e shirt voor 2015-2016 kan je vanaf eind september 2016 voor volwassenen kopen in de online Sport Club Recife shop van Adidas. Check andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs bij Subside Sports!

Heb je een mening over het nieuwe Sport Club Recife voetbalshirt? Deel het hieronder!

Sport Club Recife 3e Shirt 2015-2016 2

Sport Club Recife 3e Shirt 2015-2016