Sport Club do Recife voetbalshirts 2020-2021

De Braziliaanse voetbalclub Sport Recife heeft deze week in samenwerking met kledingsponsor Umbro de nieuwe tenues voor 2020-2021 gelanceerd. In deze nieuwe club speelt de club uit de provincie Pernambuco de wedstrijden in de Brasileirao Serie A gedurende 2020-2021. Beide nieuwe tenues van Sport Recife staan geheel in het teken van het 115 jarig bestaan. De Braziliaanse club werd namelijk op 13 mei 1905 opgericht.

Recife thuisshirt 2020-2021

Het Sport Club do Recife thuisshirt is overwegend zwart en bevat twee horizontale, rode banen over de voorkant van het tenue. Deze banen zijn uitgerust met flitsende, dunne, verticale lijntjes, welke voor het grootste deel buiten de horizontale band lopen. De band over de borst loopt ook door over de mouwen. Daarnaast is het thuistenue uitgerust met een zwart/rode y-hals. Ter ere van het 115 jarig bestaan bevat het Sport Club do Recife thuisshirt ook gouden accenten. Het logo van Umbro op de rechterborst is goud en ook een dunne lijn aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleur. De linkerborst is voorzien van het clublogo en daarboven staan drie sterren. Deze sterren verwijzen naar het kampioenschap van 1987, het winnen van de Brazilië Cup in 2008 en het Serie B kampioenschap in 1990. De onderkant van het tenue bevat nog een speciaal logo ter ere van het 115 jarig bestaan. Dit logo is geïnspireerd door het logo dat de club 115 jaar geleden had. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt een rode taping met daarin in het goud het Umbro logo en daaronder een krans met de leeuw uit het clublogo. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met rode accenten.

Recife uitshirt 2020-2021

Het Sport Club do Recife uitshirt 2020-2021 is dit jaar een combinatie van wit, zwart en goud. De body van het tenue is wit en bevat een all-over print van horizontale zigzag banen. De mouwen van het voetbalshirt zijn zwart met aan de onderkant een gouden band. Ook de hals van het tenue is goud. De logo's van de club en Umbro staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en ook dit tenue is uitgerust met een gouden badge aan de onderkant ter ere van de verjaardag van de club. In de nek van het uitshirt bevindt zich ook een gouden taping met daarin het Umbro logo en de leeuw uit het clublogo. Het Sport Club do Recife uittenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met gouden details. De kousen zijn overwegend wit met zowel zwarte als gouden details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van beide tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Adryelson, Hernane Vidal de Souza, Elton en andere sterspelers.

De nieuwe Sport Club Do Recife tenues kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Braziliaanse club. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of een hoodie van de club? Check het dan in deze winkel! Directe levering!

Recife thuisshirt 2020-2021

Recife uitshirt 2020-2021