20 mei 2016

Sport Recife thuisshirt 2016-2017

Het Sport Recife thuisshirt 2016-2017 is officieel gelanceerd door de Braziliaanse club en kledingsponsor adidas. Sport Recife zal het adidas thuisshirt dragen gedurende thuiswedstrijden in de Braziliaanse competitie Serie A in het seizoen 2016-2017. Thuishaven van Sport Recife is Estádio Ilha do Retiro. Aankomende zondag zal Sport Recife het voetbalshirt voor het eerst dragen. Dan neemt de club het op tegen Botafogo. In Brazilië is het nieuwe seizoen al begonnen. De eerste wedstrijd verloor Sport Recife van Flamingo. Het nieuwe thuisshirt van de Braziliaanse club wordt vooral gekenmerkt door de brede horizontale banen.

Sport Recife thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Sport Recife thuisshirt 2016-2017 is overwegend zwart en rood. De body van het shirt bevat 4 rode en 4 zwarte horizontale banen. De banen zijn breed opgezet. Verder wordt het shirt versierd met rode schouders en mouwen. Integendeel tot andere onlangs gelanceerde adidas voetbalshirt bevat het nieuwe Sport Recife thuisshirt wel zwarte adidas Trademark strepen op de schouders en mouwen. Daarnaast kent het shirt een zwarte ronde hals. Het logo van de club komt terug op de linkerborst, terwijl de rechterborst een zwart adidas logo bevat. Het logo is voorzien van 3  kampioenssterren. Het thuistenue bevat naast dit voetbalshirt een zwart short en zwarte kousen. Check hieronder foto's van het shirt waar de Braziliaanse club dit seizoen in schittert.

Sport Recife thuisshirt 2016-2017 kopen?

Het nieuwe Sport Recife voetbalshirt kan je vanaf medio juni 2016 kopen. Check in het overzicht hiernaast de voetbalshirts van de Braziliaanse club die momenteel beschikbaar zijn of check andere Zuid Amerikaanse voetbalshirts bij Subside Sports. Inclusief bedrukking!

Sport Recife Thuisshirt 2016-2017