Adidas heeft het Sport Recife 3e shirt gelanceerd. Dit voetbalshirt zal Sport Recife dragen tijdens Copa Sudamericana uitwedstrijden in het jaar 2016. De Copa Sudamericana is vergelijkbaar met de Europa League. Sport Recife heeft haar deelname aan dit toernooi te danken aan een 6e plaats in de Braziliaanse Serie A gedurende het jaar 2015. Het Sport Recife 3e shirt is overwegend goud. Voor het eerst sinds 2009 is het shirt weer goud. Toen was Lotto kledingsponsor.

Goud Sport Recife 3e shirt 2016-2017

Het Sport Recife 3e shirt 2016-2017 is tevens in het bezit van zwarte en rode details. De body en mouwen van het voetbalshirt zijn overwegend goud. Over de schouders lopen zwarte adidas Trademark strepen. De ronde hals van het shirt kent zowel aan de buiten- als binnenkant rode belijning.  Het Sport Recife logo op de linkerborst kent 3 sterren, waarbij gezegd moet worden dat 2 sterren goud van kleur zijn en 1 ster zilver. De rechterborst wordt versierd met het zwarte logo van adidas. Verder kent dit voetbalshirt geen opvallende details. Ook het tenue is in zijn geheel zeer opvallend te noemen. Ook het short en de kousen van dit tenue zijn goud van kleur. Zo zal Sport Recife gedurende internationale wedstrijden zeker opvallen. Sterren als Andrade, Gonzalez en Silva gaan dit tenue dragen. Check hieronder de foto's!

Sport Recife voetbalshirt 2016-2017 kopen?

Het nieuwe Sport Recife voetbalshirt kan je vanaf medio september 2016 kopen. Check in het overzicht hiernaast de voetbalshirts van de Braziliaanse club die momenteel beschikbaar zijn of check andere Zuid Amerikaanse voetbalshirts bij Subside Sports. Inclusief bedrukking!

Sport Recife 3e Shirt 2016-2017

Sport Recife 3e Shirt 2016-2017 2