2 juli 2018

Sparta voetbalshirts 2018-2019

Sparta en Robey Sportswear hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 officieel bekend gemaakt. In deze nieuwe shirts speelt Sparta de wedstrijden in de Eerste Divisie, de Keuken Kampioen Divisie, gedurende 2018-2019. Sparta degradeerde afgelopen seizoen uit de Eredivisie. In de play-off wedstrijden delfde de club uit Rotterdam het onderspit. Het Rotterdamse sportmerk Robey is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de Rotterdammers. Deze functie heeft het merk sinds 2012 kledingsponsor van de club. Dit contract loopt in ieder geval nog tot 2020. Beide partijen lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt. Check hieronder de details.

Sparta thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Sparta Rotterdam thuisshirt voor 2018-2019 wordt zoals altijd gekenmerkt door de verticale rode en witte banen. Deze banen lopen ook door tot over de mouwen. De strepen op het Sparta shirt worden jaarlijks gekeurd door een speciale commissie binnen de club. Ook dit jaar voldoen de strepen weer aan de strenge eisen die de commissie stelt. De strepen zijn dit jaar ook uitgerust met een zogenaamd twill effect. De mouwen worden dit jaar afgesloten door een subtiele rode en witte lijn. Het shirt heeft ook een geheel nieuwe kraag. Deze kraag is namelijk geïnspireerd door de kraag van bomber jacks, welke momenteel het modebeeld domineren. Deze kraag bevat ook nog een aantal details. Zo is de hals uitgerust met twee knopen en bevat het een geborduurde Rotterdamse vlag, welke de trots van de stad uitstraalt. De nieuwe hoofdsponsor van Sparta, D&S Groep, versiert het midden van het shirt. Het vastgoedbedrijf en de Kasteelclub tekenden een aantal weken geleden een contract voor de duur van drie seizoenen met de optie voor nog een extra seizoen. De rechter borst van het shirt bevat het logo van Robey in het goud en de trademark tekens van het Nederlandse voetbalmerk komen ook weer terug op de mouwen van het shirt. Traditioneel rust het merk haar voetbalshirts uit met een klavertje vier. Dit gouden klavertje vier, voor een beetje geluk, prijkt op de linker schouder. Het nieuwe Sparta thuistenue voor 2018-2019 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. De kousen zijn rood/wit gestreept.

Sparta uitshirt 2018-2019

Het Sparta uitshirt voor 2018-2019 is geheel in stijl van de Rotterdamse kleuren. Het shirt is namelijk donker groen en bevat verticale banen in twee tinten donker groen. De clubkleuren van de Rotterdamse club van Henk Fräser komen terug in de hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De bies is rood en de baseball collar van het shirt is rood/wit gestreept. Aan de onderkant van de hals met knopen bevindt zich de Rotterdamse vlag. De logo's van de club, Robey en D&S Groep staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De logo's van Robey Sportswear zijn ook op dit voetbalshirt goud. Verder bevatten zowel het thuisshirt als het uitshirt een leus aan de binnenkant van de kraag: ''Strijden voor elke meter grond.'' Deze tekst heeft het het handschrift van Sparta supporter en nachtburgemeester Jules Deelder. Dit is een zin uit zijn gedicht over de club. Het uittenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een donker groen voetbalbroekje en donker groene kousen.

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe Sparta tenues, waarin spelers als Veldwijk, Dervisoglu en Soares Fonseca dit seizoen gaan schitteren.

Sparta voetbalshirt bestellen

De nieuwe Sparta Rotterdam voetbalshirts voor 2018-2019 kan je vooralsnog alleen bestellen in de onlin shop van de club uit Rotterdam. Wil je andere Sparta producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop de nieuwe shirts van Sparta Rotterdam in deze online STORE!