Sparta Rotterdam voetbalshirts 2023-2024

Sparta Rotterdam en kledingsponsor Robey Sportswear hebben de nieuwe Sparta Rotterdam voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de club uit Rotterdam de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Ook dit jaar is Robey weer de producent van de Sparta Rotterdam voetbalshirts. Deze functie heeft het Rotterdamse sportmerk sinds het seizoen 2023-2024. De Goudse Verzekeringen is sinds vorig seizoen de shirtsponsor. Dit seizoen bevat de collectie weer drie verschillende voetbalshirts. 

Sparta Rotterdam thuisshirt 2023-2024

Het Sparta Rotterdam thuisshirt 2023-2024 heeft het bekende design van verticale rode en witte banen! De rode en witte banen zijn al sinds 1899 onderdeel van het DNA van de club. Het nieuwe thuisshirt brengt de club echter nog dichterbij haar identiteit. Dit heeft alles te maken met de kraag van het nieuwe voetbal. De kraag heeft al een retro look! Het betreft namelijk een witte polokraag met knoopjes. Wanneer je deze kraag omhoog doet, komen echter de kleuren van de stad Rotterdam tevoorschijn. De kraag heeft namelijk twee groene banen met in het midden een witte baan. De bovenkant van de kraag bevat dunne lijntjes in deze kleurencombinatie. In de nek op de achterzijde van het thuisshirt staat bovendien een regel uit de Sparta Marsch: ''Rood-wit is onze glorie''. Op de rechterborst staan de logo's van Robey en D&S Groep, de linkerborst bevat het clublogo en hoofdsponsor De Goudse Verzekeringen staat op het midden van het voetbalshirt. Bovendien bevatten de voetbalshirts de logo's van TOTO, Blue10, Bictgroep en VNOM. Het Sparta thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. De kousen hebben een design van horizontale, rode en witte blokken. 

Sparta Rotterdam uitshirt 2023-2024

Het Sparta Rotterdam uitshirt 2023-2024 heeft een opvallende kleur! Het voetbalshirt is namelijk paars en dat heeft alles te maken met de inspiratiebron van het nieuwe uittenue. De Rotterdammers en Robey hebben voor deze kleur gekozen omdat hoofdsponsor De Goudse Verzekeringen dit jaar 100 jaar bestaat. Daarnaast is paars de kleur van waardigheid en was in de Middeleeuwen voor ridders een symbool van strijd. De uitrustingen van ridders hadden namelijk symbolische, paarse details.

Met het nieuwe uitshirt gaat Sparta Rotterdam tijdens de uitwedstrijden dit seizoen ook de strijd aan! Het voetbalshirt wordt verder gekenmerkt door het design van diagonale paarse lijnen, die zich concentreren in verschillende vlakken. Verder heeft het uitshirt een opvallende kraag. De polokraag en het gedeelte daaronder is wit. Bovendien bevat de kraag een dunne, gouden en zwarte lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Een speciaal detail bevindt zich ter hoogte van de opening van de zijkanten van het voetbalshirt. Hier zijn namelijk ook de kleuren van de Rotterdamse vlag zichtbaar: groen/wit. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt is, evenals op het thuisshirt, de tekst: ''Rood-wit is onze club'' geborduurd. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een paars of wit voetbalbroekje met contrasterende accenten. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van TOLL en TrofiPack. De kousen zijn paars met een donkerder paarse band op het midden, geflankeerd door twee dunne lijnen. Hierin is de titel van de Sparta Marsch verwerkt: SP-AR-TA.

Sparta Rotterdam 3e voetbalshirt 2023-2024

Tijdens sommige uitwedstrijden speelt Sparta in het Sparta Rotterdam 3e voetbalshirt 2023-2024. Het alternatieve uitshirt is een ode aan de stad. Om die reden is het tenue in stijl van de kleuren van de Rotterdamse vlag. Het voetbalshirt is groen en bevat een design van verticale banen. Deze banen hebben dezelfde positie als op het thuisshirt, maar bevatten een speciaal patroon van chevrons. Alle logo’s op het 3e voetbalshirt (met uitzondering van het logo van TOTO) op het tenue zijn zwart. Dit betekent dat het clublogo een monochroom logo betreft. Dit logo is namelijk een combinatie van zwart en groen. Ook dit heeft een speciale betekenis. Dit is namelijk een verwijzing naar ‘’Ode aan de Nacht’’ van Jules Deelder, wat de inspiratie was voor het 3e shirt van vorig seizoen De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn zwart/wit gestreept en in de nek op de achterzijde van het alternatieve uitshirt staat de tekst: ‘’Deez vlag zij is ons heilig. Reed tal van jaren lang.’’ Alle logo’s staan op dezelfde plek als op de andere Sparta Rotterdam voetbalshirts 2023-2024. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een groene band. Alle logo’s op het voetbalbroekje zijn ook zwart. De sokken hebben een design van groene en witte ringen.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: BeyDry, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Sparta Rotterdam voetbalshirt bestellen

De Sparta Rotterdam voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de officiële fanshop van de Eredivisionist. Het voetbalshirt is voor volwassenen € 72,95 en voor kinderen € 54,95. In de fanshop van de Rotterdammers kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! 

Bestel je Sparta voetbalshirt direct in de officiële fanshop! 

Sparta Rotterdam voetbalshirts 2023-2024
Sparta Rotterdam voetbalshirts 2023-2024
Sparta Rotterdam voetbalshirts 2023-2024
Sparta Rotterdam voetbalshirts 2023-2024
Sparta Rotterdam voetbalshirts 2023-2024
Sparta Rotterdam voetbalshirts 2023-2024
Sparta Rotterdam voetbalshirts 2023-2024
Sparta Rotterdam voetbalshirts 2023-2024
Sparta Rotterdam voetbalshirts 2023-2024
Sparta Rotterdam voetbalshirts 2023-2024
Sparta Rotterdam voetbalshirts 2023-2024
Sparta Rotterdam voetbalshirts 2023-2024