Sparta Rotterdam thuisshirt 2021-2022

Sparta Rotterdam en Robey Sportswear hebben vandaag het nieuwe Sparta Rotterdam thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt het elftal van Henk Fräser de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden op het Kasteel in 2021-2022. Sparta eindigde afgelopen seizoen op een knappe achtste plek in de Eredivisie en wil dit jaar weer meestrijden in de subtop. Ook dit seizoen is Robey Sportswear de producent van de Sparta tenues. Deze functie heeft het Rotterdamse sportmerk sinds de zomer van 2013. D&S Groep is sinds 2018 de shirtsponsor van de Rotterdammers en staat ook dit jaar weer op het midden van het tenue.

Sparta Rotterdam thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Sparta Rotterdam thuisshirt 2021-2022 heeft ook dit jaar weer het traditionele design. Het Sparta voetbalshirt bevat namelijk de vertrouwde rode en witte verticale banen en is bovendien uitgerust met zwarte details. De ronde hals van het tenue bevat een zwarte band, welke ook weer terug komt aan de onderkant van de mouwen. De ronde hals is dit seizoen ook uitgerust met een zacht rib materiaal dat perfect aansluit op de nek. De mouwen van het Sparta Rotterdam thuisshirt bevatten ook weer de kenmerkende rode en witte banen. Het logo van Robey prijkt in het zwart op de rechterborst en de mouwen. De badge van de club staat op de linkerborst en hoofdsponsor D&S Groep versiert het midden van het tenue. Het logo van subsponsor ESET is opnieuw boven het logo van Robey op de rechterborst verwerkt. Het Sparta tenue bevat dit jaar ook weer verschillende accenten, zodat het DNA van de club nog beter tot uiting komt. In de nek op de achterkant van het tenue is de tekst: “Bij wat ook moog’ gebeuren” geborduurd en op de mouwen is een graphic van de Rotterdamse vlag geborduurd. Het tenue van Sparta wordt dit jaar weer gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje. In de tailleband van het broekje is de voetballer uit het clublogo verwerkt en de zijkanten van het broekje bevatten de Rotterdamse vlag. Ook de logo's van de club en Robey staan op de voetbalbroekjes van Sparta. De kousen van het Sparta thuistenue 2021-2022 bevatten brede rode en witte verticale banen.

De Sparta Rotterdam tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de BeyDry technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Sparta Rotterdam thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Beugelsdijk, Harroui, Mijnans, Emegha, Vriends, Thy, Smeets, Engels en nog meer spelers en check ook het Sparta Rotterdam uitshirt 2021-2022. 

Sparta Rotterdam thuisshirt 2021-2022 bestellen

Het Robey Sportswear Sparta thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de officiële fanshop van de Eredivisionist. Het voetbalshirt is voor volwassenen € 69,95 en voor kinderen € 49,95. In de fanshop van de Rotterdammers kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! 

Bestel je Sparta voetbalshirt direct in de officiële fanshop! 

Sparta Rotterdam thuisshirt 2021-2022

Sparta Rotterdam voetbalshirt 2021-2022